Nytt snabbverktyg - Skicka välkomstmejl

Nu kan ni skicka ut välkomsmejl med inloggningsuppgifter till era medlemmar direkt från medlemsregistret.

Välkomstmejlet innehåller förutom inloggningsuppgifter även vilka lag/grupper personen är med i samt om denne är kopplad som målsman till något barn i föreningen.

Mejlet uppmanar personen att logga in på hemsidan och se över sina personliga uppgifter såsom e-post, mobil och adressuppgifter.

Med andra ord passar välkomstmejlet jättebra att skicka både när er förening startar med Svenskalag.se eller inför varje ny säsong när ni vill att era medlemmar ska se över sina uppgifter.

Tips från coachen: Gå till registret och klicka på Filter. Längst ner filtrerar du fram de som aldrig loggat in. Kanske är det dags för dem att få ett välkomstmejl? Självklart kan du förhandsgranska mejlet innan du skickar det.

Effektiv hantering av nya anmälningar

För kansliet:När det är dags att hantera anmälningar som inkommit via olika formulär finns nu extra hjälp för att enkelt få fram just de anmälningar du är intresserad av.    Genom att klicka på ett formulär (Exempelvis Innebandyskolan som bilden visar) får du fram enbart de anmälningar som rör just Innebandyskolan.   Vill du veta mer om hur er förening kan arbeta smart med att få in uppgifter från nya och befintliga medlemmar? Hör av er till oss! www.svenskalag.se/nyfiken

En etikett per familj

För er som skapat familjer i medlemsregistet kommer här en nyttig funktion.   När det är dags att skicka ut postala medlemsbrev, medlemstidningar och dylikt vill ni såklart bara skicka ett brev per familj.   Genom att välja JA enligt bilden ovan kan ni vara säkra på att inga hushåll får dubbla brev eller paket.

Nu kan ni ta betalt med kort!

Nu kan er förening ta betalt med kort. Förutom en utökad service till era medlemmar bidrar kortbetalningen till att ni slipper all hantering kring avprickning av fakturor och utskick av påminnelser.   Så funkar det Kortbetalningen kan enkelt läggas som ett steg i ett anmälningsformulär på hemsidan. Det behöver inte bara gälla medlemskap utan fungerar precis på samma sätt när någon anmäler sig till ett camp, en fotbollskola eller ett träningsläger etc.   Om personen redan är medlem och ska få en faktura går det bra att betala med kort när fakturan anländer i inkorgen.   Priser Månadsavgift: 200 kr exkl. moms Transaktionsavgift: 1,5%   Gör en intresseanmälan till support@svenskalag.se om ni vill veta mer. För alla föreningar som gör en intresseanmälan innan 30 juni väntar ett rabatterat erbjudande.Självklart går det även bra att ringa oss på 011-16 23 00 för mer info.