Nytt samarbete med Svenska Fotbollförbundet

Vi är glada över att nu i maj kunna gå live med ett nytt samarbete med Fogis och Svenska Fotbollförbundet.

Samarbetet syftar till att säkerställa att matchändringar, resultat och tabeller uppdateras snabbare på hemsidan, i Svenskalag-appen och i alla kalendrar som föreningens medlemmar prenumererar på.

Tidigare har vi normalt uppdaterat ändringar inom 24 timmar. Detta nya samarbete gör det möjligt för oss att uppdatera matchändringar, resultat och serier bara några sekunder efter att ändringen görs i Fogis.

- Detta är en jätteviktig service som vi vill ge till våra föreningar, säger Robert Larsén, VD på Svenskalag.se.

- Vårt mål är att om man har importerat spelschemat till sin lagsida ska man aldrig behöva tänka på att ändra tid eller plats manuellt. Samma sak gällande resultat eller om matchen blir uppskjuten eller inställd, sådant vill man ska slå igenom på en gång. Detta blir nu möjligt! Samarbetet med SvFF gör att vi kommer att spara mycket tid för alla fotbollsledare, föräldrar och spelare i Svenskalag.se. Något vi är jätteglada för, avslutar Robert Larsén.

Samarbetet planeras att sjösättas i slutet av maj. När detta är gjort kommer vi uppmärksamma det här i bloggen.