Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

Surte BK berättar om bytet till Svenskalag.se

Lagom till bandysäsongens start flyttade Surte BK över till Svenskalag.se.

Surte BK, hemmahörande i Ale kommun i Västra Götaland, beslutade sig i höstas för att lämna sitt tidigare hemsidesystem och istället flytta över till Svenskalag.se. 

 

– När det systemet vi hade tidigare genomgick en del förändringar i våras blev det svårt för mig och många andra i vår förening att hantera det. Vi behövde se oss om efter en ny lösning helt enkelt, säger Stefan Larsson som är webbansvarig i föreningen.

 

Vad är den största förbättringen ni märkt hittills?

– Det första jag kommer att tänka på är enkelheten i allt man gör på hemsidan. Från att skriva nyheter till att lägga in aktiviteter i kalendern för de olika lagen och att fylla i närvaro på dessa. Jag vill också plussa för den fina support och extra hjälp vi fått från Svenskalag.se i uppstarten, även på obekväma arbetstider när det behövts. Det har vi verkligen uppskattat, understryker Stefan Larsson.

 

Sedan tidigare är det flera bandyföreningar som sköter sitt administrativa arbete i Svenskalag.se. Det var också på det sättet som Surte BK fick upp ögonen för tjänsten.

 

– Jag hade sett ett antal bandyföreningar använda sig av Svenskalag.se. Det blev lite av min uppgift att skapa en hemsida och visa upp den för styrelsen, varpå beslutet att använda tjänsten togs. Vi är mycket nöjda med Svenskalag.se så här långt och kan verkligen rekommendera andra föreningar som har problem med sin hemsida eller har oordning i registret att prova på tjänsten. Jag lovar att de som gör det inte kommer att ångra sig.

 

Vi välkomnar Surte BK och passar även på att önska dem lycka till i den stundande serierpremiären. Se hur de fått till den nya hemsidan www.surtebandy.se.

 

Spana in fler bandyföreningar som använder svenskalag.se

Kommentarer

← Nyare Äldre →

Dela

Senaste nyheter

Snabb uppstart för Islingby IK

Tidigare i veckan hälsade vi på hos Islingby IK och utbildade deras ledare i hur man jobbar med de olika verktygen i Svenskalag.se.    Fotbollsföreningen, som är hemmahörande i Borlänge, startade upp med Svenskalag under juni. Flera av ledarna är bekanta med tjänsten sedan tidigare då även Borlänge HK och Borlänge HF använder Svenskalag.se sedan några år tillbaka.    Vi säger välkomna till Islingby och önskar alla ungdomslag lycka till i Dalecarlia cup denna vecka!   Vill ni också ge era ledare en bekymmersfri föreningsvardag? Hör av er! www.svenskalag.se/nyfiken

Supportens öppettider under sommaren

Från och med måndag den 1 juli är vår telefonsupport öppen vardagar 9-12.   Från och med fredag 12 juli stänger telefonsupporten för sommarlov och är tillbaka som vanligt torsdag 1 augusti.   Självklart når du oss via supportformuläret som du hittar här: www.svenskalag.se/support   Där hittar du även svar på de vanligaste frågorna och en hel del annan nyttig information.   Vi på Svenskalag.se önskar alla en glad och härlig sommar! /Robert, Stefan, Jonas, Andreas, Olof, Oskar och Filip

Byt period på fakturor

Här kommer ännu en nyhet som underlättar kassörens arbete.   Fakturor som skapas i Svenskalag.se kopplas alltid till en period. Perioden brukar motsvara föreningens medlemskapsår.   Har du exempelvis fakturerat en medlemsavgift och valt perioden 2018 räknas mottagaren som "Betalande medlem för 2018" så fort hen betalat fakturan.    Upptäcker du att du kopplat en eller flera fakturor till fel period är det nu lätt att korrigera (se bild ovan): 1. Kryssa i fakturorna 2. Klicka på Verktyg > Byt period 3. Välj vilken period du vill byta till     Vill din förening testa vår fakturatjänst kostnadsfritt? Anmäl intresse på www.svenskalag.se/nyfiken så visar vi hur allt fungerar. Efter genomgången får du testa själv under två veckor.   Psst. Varje år skickar idrottsföreningar över 300 000 fakturor via Svenskalag.se.

Relaterade nyheter

Snabb uppstart för Islingby IK

Tidigare i veckan hälsade vi på hos Islingby IK och utbildade deras ledare i hur man jobbar med de olika verktygen i Svenskalag.se.    Fotbollsföreningen, som är hemmahörande i Borlänge, startade upp med Svenskalag under juni. Flera av ledarna är bekanta med tjänsten sedan tidigare då även Borlänge HK och Borlänge HF använder Svenskalag.se sedan några år tillbaka.    Vi säger välkomna till Islingby och önskar alla ungdomslag lycka till i Dalecarlia cup denna vecka!   Vill ni också ge era ledare en bekymmersfri föreningsvardag? Hör av er! www.svenskalag.se/nyfiken

Härlig mix av nya föreningar!

Under vintern har flera föreningar runtom i landet börjat använda Svenskalag.se.   Vi välkomnar såväl simmare, cyklister, curlare, fotbollsspelare, orienterare, skidåkare, gymnaster och ishockeyspelare in i värmen!    Se vad föreningar säger efter bytet till Svenskalag.se   Vill du veta hur vi kan hjälpa er förening igång med Svenskalag.se? Hör av dig! www.svenskalag.se/nyfiken  

"Imponerande service och bra support"

Inför den nya säsongen startade Stenungsunds BK igång arbetet med Svenskalag.se och vi passar på att kolla av läget med föreningens kassör, Anders Johansson:   – Jag har bara bra saker att säga. Vi har fått ordning på vårt medlemsregister som var rejält eftersatt tidigare. Samtidigt som vi upplever att allt är enklare och smidigare för alla inom föreningen. Bytet till Svenskalag.se har hjälpt oss att få ordning, helt enkelt! säger Anders.   Hur upplevde ni själva bytet? – Vi blev överraskade över hur snabbt och smidigt allt gick. Vi har också upplevt bra support och en imponerande service från Svenskalag.se under uppstarten.     Hur fungerar det för dig som kassör med fakturering och avgiftshantering? - Samma sak där. Oerhört enkel och smidig tjänst. Jag kan fakturera alla medlemmar på ett par minuter och hela tiden ha koll på vem som har betalat och inte. Riktigt bra!   Besök Stenungsunds Baskets nya hemsida   Vill du veta hur er förening kan få ordning och reda på medlemsavgifterna? Kontakta oss så hjälper vi er!

Testa gratis

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse Anmäl intresse