Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

Nyhet: Sök på medlemsnummer i fakturor

Nu kan de föreningar som använder sig av medlemsnummer söka fram fakturor med hjälp av detta.

 

Andra sätt att hitta fakturor för en specifik person är såklart att söka på namn, fakturanummer eller genom några av de smarta filter som finns i medlemsregistret och fakturatjänsten.  

 

Läs mer om hur medlemsnummer fungerar

Kommentarer

← Nyare Äldre →

Dela

Senaste nyheter

Trevlig helg! Supporten åter tisdag 2/5

Vi på Svenskalag.se önskar alla en riktigt härlig Valborgshelg, förhoppningsvis fylld med idrott och sköna utomhusaktiviteter!   Supporten är stängd på måndag den 1 maj och är åter som vanligt på tisdag. Har du några frågor kan ni alltid hitta en hel del svar eller kontakta oss via mejl här

Kortbetalning - snart en del av Svenskalag.se

Snart släpper vi möjligheten för din förening att ta betalt med kort från både medlemmar och sponsorer.    Så funkar det Kortbetalningen kan enkelt läggas som ett steg i ett anmälningsformulär på hemsidan. Det behöver inte bara gälla medlemskap utan fungerar precis på samma sätt när någon anmäler sig till ett camp, en fotbollskola eller ett träningsläger etc.   Om personen redan är medlem och ska få en faktura går det bra att betala med kort när fakturan anländer i inkorgen. På detta sätt slipper föreningen mycket av den annars tidskrävande manuella hanteringen som rör avprickning av fakturor och utskick av påminnelser.   Bilden ovan visar hur man betalar med kort när man får en mejlfaktura i mobilen.   Priser Månadsavgift: 200 kr exkl. moms Transaktionsavgift: 1,5%   Leksands IF är först ut Redan nu i maj börjar Leksands IF (med sina 8000 medlemmar) att ta betalt med kort och det är många föreningar som står på tur.   Gör en intresseanmälan till support@svenskalag.se om ni vill veta mer. För alla föreningar som gör en intresseanmälan innan 31 maj väntar ett rabatterat erbjudande.Självklart går det även bra att ringa oss på 011-16 23 00 för mer info.

Ny prislista från 25 april

Från och med idag gäller vår nya prislista som du kan hitta på www.svenskalag.se/priser.   Vad är nytt och hur påverkar det er förening? Prisstegen är numera baserad på antal medlemmar istället för antal lag och är på så sätt anpassad för både lag- och individuell idrott. Extra utrymme till alla! 1000 mb per lag/grupp, tidigare 100 mb. Det finns bara två olika hemsidespaket - Bas och Reklamfritt. Priser visas exkl. moms och per månad (vilket gör det enklare att jämföra priser med andra liknande tjänster). Man betalar dock fortfarande en gång per år. Billigare för de flesta Med denna nya prismodell blir Svenskalag.se billigare att använda för de allra flesta föreningar. Ni behöver heller inte känna er begränsade när det gäller skapande av nya lagsidor. Ni kan ha hur många lag/grupper som helst i föreningen utan att det påverkar ert pris.

Relaterade nyheter

Flink fakturering för Moheda IF

Moheda IF blev klara med sin flytt till Svenskalag.se för ganska exakt ett halvår sen, när sommaren fortfarande gick på högvarv. När vi ringer upp Susanne Andersson, webbansvarig tillika kassör i föreningen, berättar hon om hur bytet påverkat det administrativa arbetet:   – Oj, var ska jag börja? Nu är allt så himla lätt. Det vi hade innan var väldigt svårjobbat. Jag är helt enkelt jättenöjd. Stort plus i kanten till er, skrattar Susanne.     Vad är den största skillnaden?  – Det finns många skillnader men framför allt är fakturatjänsten riktigt bra. Min företrädare som arbetade i vårt tidigare system var ibland helt knäckt. Hon fick spendera många arbetstimmar på att få ordning och reda, som man egentligen hade velat lägga på annat. Jag själv upplever dock inte den situationen nu när vi jobbar i Svenskalag.se. Allt är verkligen väldigt lättarbetat.   Något som Susanne är extra nöjd med är bemötandet hon fått av teamet på Svenskalag.se. Det är något som hon värderat högt under själva flytten från det gamla systemet.   – För mig är det skönt att känna att man har förtroende för de som introducerar en ny tjänst för oss. Det har vi verkligen haft och det är något som verkligen gläder mig, avslutar hon.   Vill du också bli en fena på fakturering och hinna med en massa annat på köpet? Kontakta oss idag så berättar vi mer  

Vilka har ej fakturerats medlemsavgift?

För att få en överblick över föreningens betalande medlemmar finns ett filter i medlemsregistret. På samma sätt kan man nu även filtrera fram vilka som ej har fakturerats medlemsavgiften för vald period.    Klicka på Filter i medlemsregistret. Där väljer du period för "Ej fakturerat medlemsavgift". Det går även att välja vilka medlemstyper som ska inkluderas, om du exempelvis vill se enbart spelare/utövare.    Som grundinställning exkluderas hedersmedlemmar, provtränande och de som tillhör annan förening.   När du gjort urvalet kan du klicka på Verktyg > Skapa faktura och kan då fakturera medlemmarna på samma sätt som vanligt. 

Vem räknas som betalande medlem?

Vi har nyligen släppt några mindre förbättringar i fakturatjänsten och detta kan bland annat påverka vilka som räknas som Betalande medlemmar i ert register och på hemsidan. Här kommer några detaljer som är viktiga att känna till för er som fakturerar i Svenskalag.se.   Det finns numera tre olika artikeltyper: 1. Medlemsavgift  2. Tränings-/aktivitetsavgift  3. Övrig avgift   För att en medlem ska räknas som betalande medlem krävs att medlemmen betalat en faktura innehållande artikeltypen Medlemsavgift*.    Om en faktura innehåller flera artiklar av olika typ (ex både medlems- och träningsavgift) och medlemmen väljer att delbetala sin faktura prickas automatiskt medlemsavgiften av först. Skulle det dock vara så att betalningen endast avser träningsavgiften och att personen inte har för avsikt att bli medlem kan ni självklart kreditera medlemsavgiften på fakturan och då räknas man ej som betalande medlem längre.   Med detta sagt är det viktigt att du som kassör loggar in i fakturatjänsten och kontrollerar att era olika avgifter är kopplade till rätt typ av artikel. Gå till Fakturering > Artiklar.   *En hedersmedlem räknas som betalande medlem även om hen inte fakturerats. Om ni har personer som betalat medlemsavgiften på annat vis (löneavdrag/extern kortbetalning) kan dessa läsas in via Excelfil för att räknas som betalande medlemmar.   Till Frågor & Svar för fakturatjänsten

Testa redan idag

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse