Nyhet: Riktade medlemsförmåner

Det digitala medlemskortet i appen har precis blivit ännu bättre.

Nu kan er förening rikta medlemsförmåner till specifika medlemstyper.

Exempelvis kan ni lägga till en förmån som endast ska visas för medlemmar som är spelare, ledare eller stödmedlemmar etc.

Exemplet i bilden ovan är taget från verkligheten där IK Sävehof kommer att erbjuda fri entré till spelare, ledare, kansli, styrelse och matchvärdar. Genom skapa en förmån med en unik QR-kod per medlemstyp kan föreningen i sitt biljettsystem också följa upp hur mycket varje förmån nyttjas.

OBS. Just dessa förmåner gällande fri entré kommer IK Sävehof släppa så snart det inte finns några restriktioner för hur mycket publik man kan ha på ett idrottsarrangemang.

För att skapa en förmån till en specifik medlemstyp behöver du vara föreningsadministratör. Klicka på Register > Medlemskort > Lägg till förmån. Där väljer du vilka medlemstyper som förmånen ska vara tillgänglig för.

Har er förening ännu inte aktiverat det digitala medlemskortet i Svenskalag-appen? Det kostar endast 3 kr/medlem och år, exkl. moms.
Kontakta oss idag om ni vill veta mer!