Nyhet: Interna grupper

För er som har stora trupper kommer här en efterlängtad nyhet.

För att kunna administrera stora trupper på ett effektivt sätt behöver man dela in sina spelare i olika grupper inom laget. Exempelvis lag blå och lag grön, eller A-lag och B-lag etc.

Genom att skapa Interna grupper och placera era medlemmar i dessa förenklar ni många delar av er administration. Ni skapar Interna grupper via Kugghjulet > Personer > Interna grupper.

De interna grupperna finns redan nu som val vid automatiska kallelser och under vintern kommer ni även att kunna filtrera på interna grupper vid SMS- och mejlutskick samt vid närvaroregistrering.

Kommentarer Visa alla kommentarer (15)

1. Greger för 10 dagar sedan

Toppen!

2. Marcus för 10 dagar sedan

Äntligen!!!

3. Magnus för 10 dagar sedan

Kan man dela in i ledare och ha kalenderaktiviteter för specifika grupper som ledare? Vore bra då man vill ha ledarmöten i kalendern utan att det stör den vanliga lagkalendern.

4. Patrick för 9 dagar sedan

Superbra men det var framför allt till matcher som denna funktion behövdes. Varför finns inte denna funktion där eller ligger det i backlog?

5. Jeff för 9 dagar sedan

Kan en person tillhöra flera interna grupper så att man kan få kallelser till t ex A-lags aktiviteter samt F-lags aktiviteter för de som pendlar mellan grupperna?

6. Daniel för 8 dagar sedan

Säkert bra, men att interna grupper inte finns som alternativ för matchkallelser tar bort 90% av nyttan för mig. Kan ni lägga in dem där?

7. Robert Larsén för 8 dagar sedan

Hej Jeff, visst kan en person var med i flera interna grupper.

8. Robert Larsén för 8 dagar sedan

Hej Magnus, om ledarna önskar en egen kalender som inte blandar sig med övriga aktiviteter behöver man skapa en egen lagsida och lägga upp ledaraktiviteterna i den kalendern.

9. Robert Larsén för 8 dagar sedan

Hej Patrick och Daniel, Håll ut, snart uppgraderar vi den manuella kallelsefunktionen med Interna grupper som nytt filter.

10. Marie för 7 dagar sedan

Hur fungerar detta för aktivitetsredovisningen? Slås de interna grupperna ihop till en? Eller redovisas de som separata grupper?

11. Joachim Hollman för 7 dagar sedan

Det vore bra om man kunde använda en intern grupp i truppen ungefär på samma sätt som man idag kan dela in efter vilken position man spelar på.

12. Björn för 7 dagar sedan

Perfekt, som vi har väntat! Vore så klart grymt om man kunde nå dessa indelningar via vanliga kallelser också och inte bara schemalagda sådana.

13. Robert Larsén för 7 dagar sedan

Hej Marie, en aktivitet redovisas som en aktivitet så länge du inte delar upp den när du fyller i närvaron.

14. Robert Larsén för 7 dagar sedan

Hej Joachim, bra feedback! Vi har den punkten på vår att-göra-lista.

15. Robert Larsén för 7 dagar sedan

Hej Björn, helt rätt! Inom kort lanseras funktionen även på vanliga kallelser.