Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

Nya medlemsregistret kommer snart!

Ordning och reda i föreningens medlemsregister är A och O, som det heter. Därför är vi glada över att snart kunna lansera ett nytt medlemsregister som förenklar, snabbar upp och ger en massa nya möjligheter för administratörer i föreningen. 

 

Vi har jobbat länge och hårt med detta och fått feedback och idéer från många av er användare. Registret är inte helt färdigt att lanseras än, men vi vill redan nu ge en liten förhandstitt och informera om några av förbättringarna:

 

  • Redigera medlemmar direkt i registret. Ni behöver aldrig hoppa mellan olika vyer för att uppdatera kontaktinfo, flytta medlem till ett annat lag eller byta behörighet. 

  • Inga medlemmar tas bort. Ni kan enkelt hitta borttagna medlemmar och återställa dem. 

  • Förbättrad hantering av målsmän. Målsmän följer med när en spelare byter lag. Välj om målsman även ska finnas kvar i det gamla laget. 

  • Enklare hantering av tillhörigheter. Flytta mellan lag direkt i registret.  

  • Se historik över händelser för enskilda medlemmar eller hela registret. Enkelt att se när och av vem en medlem flyttades eller togs bort etc.  

 

Det nya registret kommer att lanseras inom de närmsta veckorna och vi ser verkligen fram emot att få visa vilket kraftfullt verktyg det är! 

 

Håll utkik i bloggen för mer information.

Kommentarer

  1. Dml 29 apr 2016, 13:26

    Är registret kopplar till SPAR?

← Nyare Äldre →

Dela nyhet

Senaste nyheter

Ordning och reda gav mer LOK-stöd

Listan på föreningar som ökat sitt LOK-stöd markant efter att ha anslutit sig till Svenskalag.se kan göras lång. Tidigare i höstas skrev vi om hur Jönköpings Södra slog i rekord i LOK-stöd efter bytet till Svenskalag.se.     IK Huge är en annan förening som kan konstatera att man ökat i LOK-stöd sedan bytet till Svenskalag.se:   –Visst har vi fått en del nya medlemmar och det har tillkommit en innebandysektion. Men enkhelheten i Svenskalag.se har självfallet en oerhört stor del i att vi kunnat öka vårt stöd på det sätt vi gjort, säger Ola Wike som ansvarar för LOK-stödsrapporteringen inom förening.   När Ola tar en titt i backspegeln kan han konstatera att föreningen fått över 20 000 (!) mer i LOK-stöd under våren 2016 med Svenskalag.se, i jämförelse med samma period föregående år, då föreningen upplevde problem med lagadministration och närvarohantering.   – Tidigare spretade det mycket i vår förening när det kom till rapportering av närvaro. Några lag fanns på andra plattformar och det sköttes olika runt om i föreningen. Nu är alla samlade på ett och samma ställe och det gör saker och ting betydligt enklare. Det är såklart jätteroligt att vi kunnat öka med så pass stor summa som vi gjort, avslutar Ola Wike.   Vill du veta mer om hur enkelt ni kan föra närvaro i Svenskalag.se? Hör av er så berättar vi mer! 

Skriv nyheterna i mobilen

Nu är det ännu enklare att skriva nyheter och publicera texter på hemsidan. Den nya ordbehandlaren är anpassad för mobilen men fungerar minst lika bra om du väljer att skriva på datorn.   Varför inte lägga upp veckans första nyhet redan nu?

Mejla de som står i kö

När er förening får in anmälningar via medlemsformuläret kan ni välja att antingen Lägga till personen, Neka eller Placera i kö.   Nu går den snabbt och enkelt att mejla alla sökande och dess målsmän som har placerats i kö och kanske inväntar definitivt besked på om det finns platser kvar i gruppen/laget.   Gå in under Köande i medlemsregistret och klicka på Verktyg för att lista e-postadresser till personerna som har placerats i kö.

Vad har ni att förlora?

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse