Nacka FC gläds över bytet till Svenskalag.se

I början av 2018 började Nacka FC använda sig av Svenskalag.se. Nu, några månader senare vill vi veta hur allt har gått sedan uppstarten.

– Tack, allt flyter på som det ska, börjar Zinar Spindari, kanslist i föreningen.

Varför vände ni er till Svenskalag.se?

– Jag har haft tidigare upplevelser med Svenskalag.se och slogs över hur simpelt allt var utan att tumma på varken design eller funktion. När jag kom till Nacka FC använde vi oss av en annan tjänst och jag kände direkt att jag ville tillbaka till Svenskalag.se.

Hur var er första upplevelse av Svenskalag.se?

– Det var egentligen inga konstigheter. Vi startade upp allting med hjälp av er och anpassade sidan och strukturen efter våra behov. Den första reaktionen jag får från föräldrar och ledare är hur snygg hemsidan är, vilket känns jättekul.

Vad har ni lyckats med tack vare Svenskalag.se?

– Jag som administratör har fått en mycket enkel överblick över alla medlemmar, alla lagens sidor men framförallt så är sammanställningen med LOK-stödet ett väldigt viktigt hjälpmedel för oss. Det tillsammans med integrationen med IdrottOnline fungerar jättebra.

Kort sagt så är det svårt att peka på en specifik sak som hjälpt oss, utan det är helheten och enkelheten som många av våra medlemmar nämner som den absolut största fördelen.

Vi på Svenskalag önskar Zinar och hela föreningen en härlig sommar fylld av fotboll! Läs mer om föreningen på www.nackafc.se.

Vill ni testa Svenskalag.se för er förening? Det kostar inget. Hör av er på www.svenskalag.se/nyfiken

Supportens öppettider under jul & nyår

Många föreningar är i uppstarten av Svenskalag.se under december och vi vill därför redan nu passa på att informera om våra öppettider under Jul- och nyårshelgerna.   Vi stänger telefonsupporten fredagen den 21 dec kl 12.00 och öppnar åter onsdagen den 2 jan kl 9.00.   Du hittar som vanligt svar på de vanligaste frågorna på våra supportsidor och kan även kontakta oss via mejl därifrån.    Obs! Måndag 3 december stänger supporten kl 14.00

"Imponerande service och bra support"

Inför den nya säsongen startade Stenungsunds BK igång arbetet med Svenskalag.se och vi passar på att kolla av läget med föreningens kassör, Anders Johansson:   – Jag har bara bra saker att säga. Vi har fått ordning på vårt medlemsregister som var rejält eftersatt tidigare. Samtidigt som vi upplever att allt är enklare och smidigare för alla inom föreningen. Bytet till Svenskalag.se har hjälpt oss att få ordning, helt enkelt! säger Anders.   Hur upplevde ni själva bytet? – Vi blev överraskade över hur snabbt och smidigt allt gick. Vi har också upplevt bra support och en imponerande service från Svenskalag.se under uppstarten.     Hur fungerar det för dig som kassör med fakturering och avgiftshantering? - Samma sak där. Oerhört enkel och smidig tjänst. Jag kan fakturera alla medlemmar på ett par minuter och hela tiden ha koll på vem som har betalat och inte. Riktigt bra!   Besök Stenungsunds Baskets nya hemsida   Vill du veta hur er förening kan få ordning och reda på medlemsavgifterna? Kontakta oss så hjälper vi er!

Supernyhet: Betalning direkt vid anmälan!

Under kommande veckor lanseras möjligheten att skapa formulär med Swish, kortbetalning och automatisk faktura. Viggbyholms IK FF är först ut med detta. Hör av er om er förening också är intresserade!   När är det perfekt att ta betalt i samband med anmälan? Hockey- eller fotbollskola m.m Camper och läger Kurser Stödmedlemskap Vid försäljning av produkter från föreningen (rabattkort, säsongskort, klubbkläder)   Betalsätt Om ni väljer att ta betalt via ett formulär bestämmer ni vilka av följande betalsätt som ska vara tillgängliga: Swish Kortbetalning Automatisk faktura   Medlem eller kund? Föreningen bestämmer vad som ska hända med "kunden" när ett köp genomförts:Vid anmälan till hockeyskola, camper osv. rekommenderar vi att "kunden" automatiskt läggs till i medlemsregistret i förvald grupp.Vid köp av produkter rekommenderar vi att "kunden" endast listas i köphistoriken utan att läggas till i medlemsregistret. Det går ändå bra att kommunicera med de kunder som placeras här.      Vad kostar det? Funktionen ingår för alla föreningar som har fakturatjänsten. Olika avgifter tillkommer beroende på betalsätt. Nedan är två räkneexempel inkl moms.   Avgift för ett köp på 1000 kr:Swish = 15,50 krKort = 20 kr   Avgift för ett köp på 300 kr: Swish = 6,75 kr Kort = 6,88 kr Bankernas avgifter är inkluderade i exemplen ovan.   Vill ni veta mer? Mejla oss på nyfiken@svenskalag.se eller ring 011-16 23 00.