Mer mobilvänlig administration på hemsidan

Efter veckor av testning och finslipning har vi äntligen kunnat släppa en än mer mobilvänlig version av hemsidan på Svenskalag.se.

Som besökare märker man inte så mycket, men som ledare och administratör tror vi att vår nya förenklade, smartare och mer användarvänliga design på hemsidan gör skillnad.

Förhoppningsvis bidrar detta till mindre admininstrativ tid och mer tid för idrott.

Kommentarer Visa alla kommentarer (7)

1. Malin 1 nov 2017, 17:56

Kan man göra allt i appen, eller måste man gå in på hemsidan?

2. Adam 1 nov 2017, 18:26

Kan man göra allt på hemsidan eller måste man få in i appen?

3. Henrik 2 nov 2017, 06:26

Jag är administratör när jag loggar in på datorn men inte när jag loggar in i appen. Hur ändrar jag detta?

4. Andreas Kiellarson 3 nov 2017, 08:45

Hej Henrik, Du ska ha samma användaruppgifter och därmed samma behörighet både på webbsidan och i appen. Hör av dig till vår support så kan vi kika närmare på detta.

5. Antonio 5 nov 2017, 22:34

Hej, Inom Skåne basketen kan vi lägga till och ta bort lag från EB turneringar upp till två veckor innan turneringen. Vad vi har gjort (tidigare) är att sätta senaste anmälningstiden för laget till 16 dagar innan turneringen så att vi kan justera hur många lag vi anmäler (1-3 st). Med senaste uppdateringen blir vi tvingade till att sätt senaste anmälningstiden till 21 dagar (3 veckor) och det var redan svårt för föräldrar att bekräfta 16 dagar innan, 21 dagar blir verkligen en utmaning. Skulle ni kunna ändra hanteringen av senaste anmälningstiden så att det fungerar på ett bättre sätt. Vi skulle vilja kunna styra på datumet (klockslaget är irrelevant), och inte på antalet timmar/dagar/månader innan.

6. Andreas Kiellarson 6 nov 2017, 10:29

Hej Antonio! Tack för din feedback. Vi har full förståelse för detta behov och kommer att se över funktionaliteten så att den passar även ert användningssätt.

7. Antonio 16 nov 2017, 18:59

Snyggt! Tack så mycket för snabb fix, jag är imponerad!

Högsbo Basket byter till Svenskalag.se!

Det är med stor glädje vi konstaterar att Högsbo Basket, en av Sveriges största basketföreningar, valt att ansluta till Svenskalag.se.   Bytet blev skarpt efter årsskiftet och Johanna Fredrikson, kanslist i föreningen, ser ljust på den administrativa framtiden.   – Vi var verkligen inte nöjda med det vi hade innan. När vi fick Svenskalags tjänster presenterade för oss kändes det som att det fanns väldigt många bra funktioner som vi kunde dra nytta av, säger hon.    Vilka är de största skillnaderna? – Egentligen allt. Kommunikationen med medlemmarna är bättre, det är enkelt att använda funktionerna och allt är väldigt användarvänligt. Alla i föreningen tycker att funktionerna är supersmidiga.    Skulle du rekommendera andra basketföreningar att använda Svenskalag.se? – Ja, verkligen! Det är ett otroligt bra verktyg för föreningen. Som sagt oerhört enkelt att använda och dessutom snyggt i sin utformning.   Det är inte bara på det administrativa planet som föreningen tar steg framåt. Högsbo Basket damseniorer är mitt uppe i ett intensivt kvalspel där en plats i Svenska högstaligan ligger i potten. Förra året föll man på målsnöret men i år tror Johanna att tjejerna fixar det.   – Självklart - jag tror det! Det ser onekligen väldigt bra ut och segern mot Wetterbygden för några veckor sedan var verkligen viktig. Vi löser det här, förtuspår Johanna.   Vi på Svenskalag önskar givetvis damseniorerna, Johanna och övriga inom Högsbo Basket all lycka till både på planen och inne på kansliet.   Besök deras hemsida www.hogsbobasket.se   Se fler basketföreningar som valt Svenskalag.se eller kontakta oss idag för att boka in en kostnadsfri demo!

Förbättrad och förenklad aktivitetssida

Nu presenteras era aktiviteter på ett tydligare sätt på hemsidan. Självklart har vi anpassat både mobil- och desktopversion.   Förbättringar för alla Sidan har fått större text för ökad läsbarhet. Den som ska svara på en kallelse ser all information om aktiviteten först och svarar på kallelsen därunder. Om du via din mobil kommer till sidan från ett kallelsemejl visas inte annonsen högst upp på sidan.   Förbättringar för dig som administratör Du hittar redigerings- och kallelseknappar snabbare då de återfinns på samma ställe oavsett om du använder mobilen eller datorn. Du kan se skickade och schemalagda kallelser. Du kan se vilka som kallats och vilka som kommer att kallas.   Vi tar gärna emot mer feedback från dig som användare, både ris och ros. Skicka ett mejl till vår support eller kommentera nedan.

Nyhet: LOK-stöd > Aktiviteter

Under LOK-stöd > Aktiviteter listas alla föreningens aktiviteter.  Här kan ni söka och filtrera på aktiviteter för att göra er säkra på att ni inte missar viktiga bidragspengar.   Sidan innehåller en rad smarta verktyg. Är du föreningsadministratör rekomenderar vi dig att gå till Aktivitetssidan samtidigt som du läser nedan.   Sökfältet  Sök på aktivitetens namn, plats eller serienamn.   Periodväljare Välj vilken LOK-stödsperiod du vill visa aktiviteter från.   Lag-/gruppväljare  Välj vilken/vilka grupper du vill visa aktiviteter från.   Filter Med våra filter kan du exempelvis visa alla aktiviteter som; - genomförts men ej närvaroförts, - inte är godkända i Idrottonline (integration krävs), - saknar ledare med personnr el. födelsedatum, - är under 60 minuter, - endast har en ledare närvarande, - har över 30 deltagare.   Verktyg > Exportera Exportera ditt urval av aktiviteter till Excel.   Status i IdrottOnline Om din förening kopplat på integrationen med IdrottOnline kan du se status för varje enskild aktivitet. Är den överförd? Är den godkänd? Vilka personer är godkända/ej godkända.