Mer användarvänliga matchsidor

I februari uppdaterade vi designen på alla sidor som rör föreningens matcher. Givetvis har vi uppdaterat både mobil- och desktopversion.

Den nya designen gör sidorna mer användarvänliga för både besökare och administratörer. Era ledare hittar snabbare var man exempelvis skriver ett referat, fyller i laguppställning eller skickar en matchkallelse.

I bilden ovan ser du hur sidorna ser ut när man är inloggad som administratör. Kommer man till sidan som "vanlig" besökare är det bara knapparna i de beigea fälten samt pennorna i den vänstra bilden som döljs.

Kontaktpersoner under "Våra lag/grupper"

Alla föreningar på Svenskalag.se har en sida som heter "Våra lag" alternativt "Våra grupper". På denna sida listas alla lag/grupper i föreningen med tillhörande kontaktpersoner.   Fr.o.m. 21 aug listas endast de kontaktpersoner som respektive lag/grupp valt att visa på sin egna kontaktsida. På så sätt vet ni att om en kontakt visas på er egna lagsida, visas den även på föreningens sida.   Om ni upplever att det saknas vissa kontaktpersoner under "Våra lag/grupper", gå då in på respektive lags kontaktsida och lägg till kontaktperson där.

20 000 lag och grupper använder Svenskalag.se!

Svenskalag.se fortsätter att växa och ännu en milstolpe passerades under sommaren!   20 000 lag/träningsgrupper! – Det är underbart. Först ett OS med rekordmånga Svenska medaljer, sen VM-guld i ishockey, Granens säkra straffar och nu detta med 20.000 lag och samtidigt Duplantis över 6.05. Var ska 2018 sluta egentligen? Allt som är blågult blir till guld i år känns det som! säger VD:n ocn grundaren Robert Larsén.   – Under hösten vågar jag lova att vi fortsätter finslipa in i minsta detalj för att bli ett ännu mer självklart val för landets idrottsföreningar. Håll utkik i  bloggen, det kommer många nya funktioner och hjälpmedel som kommer att göra föreningssverige ännu gladare.     En av Sverigs bästa sajter! Under den gångna våren uppmärksammades Svenskalag.se även av IDG som utsåg sajten till en av landets bästa inom kategorin Hälsa & Träning.     Några föreningar som nyligen börjat använda Svenskalag.se Basket Stenungsunds BK Onsala Pirates BBK Tranås BBK Väsby IK HK   Innebandy IBF Sörby Wibax Piteå IBK IBK Mantorp   Fotboll IF Leikin Mjölby AI FF Krokom Dvärsätts IF Tjust IF FF Stensjöns IF

Sortera era lag och grupper

Innan sommaren lanserade vi en ny inställning som varit efterlängtad av många föreningar.   Nu kan ni som förening bestämma hur era lag och grupper ska sorteras på hemsidan. Bilden ovan visar hur de sorterats historiskt men nu kan ni alltså justera detta så att det passar er verksamhet bäst.   En kontroversiell punkt har varit att alla pojklag som standard listats före flicklag. Detta har motiverats av att det finns fler pojklag än flicklag inom lagidrott i Sverige. Hursomhelst kan ni nu bestämma helt själva hur era lag/grupper ska sorteras.   Ni hittar inställningen som föreningsadministratör under Kugghjulet > Inställningar.