Föreningar

"Kände direkt att det var ett system jag ville börja använda"

Ikväll öppnar SHL-laget Växjö Lakers sin säsong borta mot Rögle BK i Lindab Arena. 

 

Ett ovisst möte mellan två föreningar som arbetar med Svenskalag.se i sina respektive ungdomsverksamheter. Växjö Lakers flyttade över sin föreningsadministration till Svenskalag.se inför denna säsong. För ungdomsledare Christian Arthursson har bytet enbart varit positivt: 

 

– Jag fick min första kontakt med Svenskalag.se i våras och kände direkt att det var ett system jag ville börja använda. När beslutet var fattat och jag fick vår inloggning, var vi uppe på några minuter. 

 

Vad ser du som de största fördelarna med att använda Svenskalag.se? 

 – Systemet är enkelt att jobba i och inläggning av träningar, matcher och kallelser till dessa går väldigt snabbt. Tack vare appen kan spelarna eller deras föräldrar direkt tacka ja eller nej till aktiviteterna, vilket underlättar när det är dags att stämma av närvaron. Just enkelheten och möjligheten att styra behörigheter gör att vi är flera som kan hjälpa till att hålla sidan uppdaterad med tränings- och matchinformation och andra nyheter kring laget. 

 

Även om Svenskalag.se redan innehåller en rad smarta funktioner finns såklart alltid möjligheter till förbättring och utveckling: 

 

– Har haft ett par funderingar som jag mejlat supporten om och även den förtjänar högsta betyg. Snabba och tydliga svar är något som vi ideella ledare gillar. Svenskalag.se är också öppna för idéer och förslag vilket visar att de är ett företag som verkligen vill ha riktigt nöjda kunder, avslutar Christian Arthursson

 

Vi hoppas på en härlig premiärmatch ikväll och ser samtidigt i kalendrarna att inte mindre än tio ungdomslag i de båda föreningarna är igång med träningar och matcher under kvällen, imponerande! 

 

Nedan hittar du mer information om de båda föreningarnas ungdomsverksamheter: Växjö Lakers | Rögle BK 

Kommentarer

Komma igång med Svenskalag.se?

Min förening vill veta mer Min förening vill veta mer