Jobba på Svenskalag.se - UX/UI-designer

På Svenskalag.se arbetar vi dagligen med hjälpa och förstå idrottsföreningar i deras digitala vardag. Vi strävar efter att vara Sveriges bästa molntjänst inom idrotts- och föreningsliv. Nu hoppas vi att du vill vara med på vår resa! Vi söker fler talangfulla UX/UI-designers för att fortsätta hålla vår höga utvecklingstakt.

Svenskalag.se erbjuder en modern molntjänst skräddarsydd för idrottsföreningar innehållande medlemsregister, hemsida, appar och andra smarta verktyg. Idag används Svenskalag.se dagligen av 50 000 idrottsledare och med ca 400 000 unika besökare i veckan är vi en av Sveriges 30 största sajter alla kategorier.

Hos oss får du stora möjligheter att ha roligt på jobbet i en avslappnad och inspirerande miljö. Vi har flera spännande projekt framför oss inom både webb och mobil.

Vi ser gärna att du som söker:

- Brinner för användarvänlighet och intuitiva gränssnitt

- Är noggrann ut i fingerspetsarna

- Är grym på Photoshop, Illustrator och har kunskaper inom InDesign

- Är vass på HTML5 och CSS3 och har jobbat med responsiv design.

- Förstår c# och classic asp.

Vi söker dig som är social och serviceinriktad, har ett stort eget driv och ett engagemang för att leverera design och användarupplevelser i världsklass.

I ansökan vill vi att du tar med:

- Beskrivning av din kompetens och erfarenhet inom webbdesign och webbutveckling

- Relevant utbildning och ev. tidigare arbetsgivare

- Så många arbetsprov som möjligt

Anställningsform: Heltid eller deltid.
Vi sitter i nyrenoverade lokaler i centrala Norrköping.

Känns denna position helt rätt för dig?

Börja med att skicka ett personligt brev och CV till jobba@svenskalag.se.
Varmt välkommen med din ansökan direkt då intervjuer sker löpande och tillsättning sker så fort vi hittar rätt kandidat.

Frågor? Kontakta Robert Larsén på 0730-268521 eller jobba@svenskalag.se.

Dela nyhet

Varning när matcher ställs in

Nu visas en varning på de matcher som vi ej kunnat synkronisera med ert importerade spelschema. Anledningen till varningen kan vara att matchen blivit borttagen hos förbundet eller att motståndaren har ändrats.    Om ni har importerat er säsong så synkroniseras spelschema och resultat per automatik varje dag. Om en match flyttas till en annan tidpunkt eller spelplats så uppdateras detta i er kalender på Svenskalag.se.   Däremot, om matchen blir inställd eller om motståndarna byts ut så tas inte matchen bort ur er kalender på Svenskalag.se. Detta måste göras manuellt. Den nya varningssymbolen visar vilka matcher som ni behöver kontrollera och ev. ta bort.

Mobilanpassad hemsida lanserad!

Från och med idag är alla föreningars hemsidor på Svenskalag.se mobilanpassade!   Mobilanpassningen underlättar och ger en bättre upplevelse för såväl besökare som letar efter information som för ledare och andra administratörer som publicerar information, lägger till medlemmar etc.   Rotera för att se merEftersom skärmytan i en mobil är begränsad har vi i vissa fall skalat ner och filtrerat bort sådan information som är mindre viktig för besökaren. På vissa sidor kan man dock få fram mer information om man roterar på telefonen. Titta exempelvis på sidor som innehåller tabeller och statistik.   Viktigt angående sponsorer För att visa era sponsorer behöver en administratör logga in och aktivera de sponsorer som även ska visas på mobilsajten. Dessa visas då längst ner på sajten.   Fel färg i sidhuvudet? Om er förening önskar byta färg på sidhuvudet i mobilen kan ni höra av er till vår support.    Ge oss feedback Prova gärna redan nu att mobilsurfa in på er hemsida. Förhoppningsvis får ni en överraskande bra upplevelse! Vi vill ha både ris och ros, mejla till vår support.   Sprid nyheten till era medlemmar! Passa på att skriva en egen nyhet på er hemsida om den nya mobilanpassade hemsidan. Glöm inte bort att avisera till era medlemmar. Självklart är det ok att "låna" vår bild ovan. Ladda hem bild här.

Ordning och reda gav mer LOK-stöd

Listan på föreningar som ökat sitt LOK-stöd markant efter att ha anslutit sig till Svenskalag.se kan göras lång. Tidigare i höstas skrev vi om hur Jönköpings Södra slog i rekord i LOK-stöd efter bytet till Svenskalag.se.     IK Huge är en annan förening som kan konstatera att man ökat i LOK-stöd sedan bytet till Svenskalag.se:   –Visst har vi fått en del nya medlemmar och det har tillkommit en innebandysektion. Men enkhelheten i Svenskalag.se har självfallet en oerhört stor del i att vi kunnat öka vårt stöd på det sätt vi gjort, säger Ola Wike som ansvarar för LOK-stödsrapporteringen inom förening.   När Ola tar en titt i backspegeln kan han konstatera att föreningen fått över 20 000 (!) mer i LOK-stöd under våren 2016 med Svenskalag.se, i jämförelse med samma period föregående år, då föreningen upplevde problem med lagadministration och närvarohantering.   – Tidigare spretade det mycket i vår förening när det kom till rapportering av närvaro. Några lag fanns på andra plattformar och det sköttes olika runt om i föreningen. Nu är alla samlade på ett och samma ställe och det gör saker och ting betydligt enklare. Det är såklart jätteroligt att vi kunnat öka med så pass stor summa som vi gjort, avslutar Ola Wike.   Vill du veta mer om hur enkelt ni kan föra närvaro i Svenskalag.se? Hör av er så berättar vi mer!

Vad har ni att förlora?