Produktnytt

Hej 2022! Vad har vi på gång?

Äntligen är 2022 här och vilket år det kommer bli! Så känner i alla fall vi som jobbar på Svenskalag och kanske allra mest teamet som jobbar med att utveckla systemet och alla hjälpmedel som finns däri.

I detta inlägg kommer vi dela med oss lite om vad som händer under 2022. Men först, en liten titt i backspegeln.

I slutet av december lanserade vi en uppdatering av appen som gör att medlemmar nu enkelt kan hitta och betala sin faktura via appen.

Samma månad släppte vi Delbetalningar, en funktion som innebär en automatiserad process för de föreningar som vill kunna erbjuda sina medlemmar att delbetala sina avgifter.

Läs gärna mer om vad som hände 2021 och hur vi summerar året här.

Vad händer 2022?

Vi ska som sagt även blicka framåt. Vad jobbar vi med just nu och vad kommer att lanseras under det kommande året?

Våra ambitioner är högt ställda och under årets första kvartal kommer vi att lansera en ny version av hur formulär, anmälningar och kösystem hanteras i Svenskalag.

Denna uppdatering kommer att förenkla mycket och öppna upp möjligheter till större intäkter för föreningen, samtidigt som allt fler administrativa bitar blir automatiserade.

Några uppdateringar som kommer

• Ny version av formulär, anmälningar, köer och betallösningar
  • Automatiska påminnelser
  • Möjlighet för medlem att tacka nej till faktura
  • Insamlingsfunktion via Swish
  • Ny version av appen med mer funktionalitet, framförallt för ledare
  • Notiser vid nyheter och vid ändring av aktiviteter
  • Möjlighet att flytta och ta bort flera medlemmar samtidigt i registret
  • Möjlighet till undermappar under dokument - Lanserat 5 jan

Utöver detta kommer vi löpande att finjustera och förbättra i princip alla delar av Svenskalag.se. Listan kan göras lång...

Hoppas du ser något i listan ovan som kommer att underlätta din vardag som ledare eller kanslist.

God fortsättning!

/Utvecklingsteamet på Svenskalag