Glad sommar!

fredag den 7 juli går vår telefonsupport på sommarlov. Vi öppnar igen som vanligt den tisdag den 1 augusti (vardagar 9-16, lunchstängt 12-13).

Behöver du hjälp under denna period kontaktar du oss via supportformuläret som du hittar här: www.svenskalag.se/support

Där hittar du även svar på de vanligaste frågorna och en hel del annan nyttig information.

Tack för en härlig vårsäsong hälsar alla vi på Svenskalag.se!

Supportens öppettider under jul och nyår

Det börjar bli dags för många att varva ner med lite härlig jul- och nyårsledighet.   Vi på Svenskalag.se ska givetvis också passa på att göra det, men samtidigt startar vi även upp med ett antal nya föreningar kring årsskiftet och håller vår support öppen alla vardagar mellan helgerna.   Med andra ord är ni mer än välkomna att höra av er via mejl eller telefon om ni har några frågor.   Avvikande öppettider telefonsupporten den 27-29 dec: kl 09-12.   Du hittar svar på de vanligaste frågorna på våra supportsidor och kan även kontakta oss via mejl därifrån. God Jul & Gott Nytt År önskar vi på Svenskalag.se,   Robert, Stefan, Jonas, Mohammad, Patrik, Olof, Oskar, Andreas K och Andreas Å

Nyhet: Automatiska kallelser

Grattis alla ledare! Nu behöver du aldrig komma ihåg att kalla till nästa träning. Genom att aktivera automatiska kallelser kan du slappna av och låta Svenskalag.se göra jobbet.   Börja med att redigera en aktivitet och klicka automatiska kallelser. Där väljer ni när första kallelsen ska skickas och om det ska skicka någon påminnelse till de som inte svarat på den första kallselsen.   Ni anger även vilken text som ska stå i kallselsen samt vilka som ska kallas.

Nyhet: Interna grupper

För er som har stora trupper kommer här en efterlängtad nyhet.   För att kunna administrera stora trupper på ett effektivt sätt behöver man dela in sina spelare i olika grupper inom laget. Exempelvis lag blå och lag grön, eller A-lag och B-lag etc.   Genom att skapa Interna grupper och placera era medlemmar i dessa förenklar ni många delar av er administration. Ni skapar Interna grupper via Kugghjulet > Personer > Interna grupper. De interna grupperna finns redan nu som val vid automatiska kallelser och under vintern kommer ni även att kunna filtrera på interna grupper vid SMS- och mejlutskick samt vid närvaroregistrering.