Från 4 till 17 000 - 10 år med Svenskalag.se

I år är det 10 år sedan Svenskalag.se lanserades publikt. Då användes tjänsten av två föreningar och totalt fyra lag. När vi nu går in i februari 2017 används Svenskalag.se av över 17.000 lag och föreningar.

Precis som vid starten för 10 år sedan är varje förening lika viktig för oss och vi blir lika glada varje gång en ny förening tar klivet in i värmen hos Svenskalag.se.

Tävla med oss för att kicka igång 10-årsjubiléet: Vi bjuder på en valfri reklamfri lagsida i 1 år till den som först namnger en av de två föreningarna som använt Svenskalag.se från starten 2007. Svara i kommentarsfältet nedan.

Fortsätt att risa, rosa och tipsa så lovar vi att ständigt arbeta för att göra Sveriges bästa webbtjänst för idrottsföreningar ännu smartare!

Se några av de föreningar som anslutit till Svenskalag.se på sistone

1. Tobias Ekström 1 feb 2017, 21:02

Svärtinge SK

2. Andreas Kiellarson 2 feb 2017, 08:48

Hej Tobias. Helt rätt! Kontakta support@svenskalag.se så bjuder vi på reklamfritt i ett år till valfri lagsida.

3. Rasmus Thorell 3 feb 2017, 05:33

Norrköpings FF

4. Andreas Kiellarson 9 feb 2017, 13:16

Hej Rasmus. Norrköpings FF kom in som förening #3 efter Svärtinge SK och Hageby IF. Inte illa det heller! :) Vi är glada att alla tre föreningarna hängt med så länge.

Supportens öppettider

Supporten på Svenskalag.se håller som vanligt öppet fem dagar i veckan och ni når oss via mejl såväl som på telefon.    Nu på torsdag den 15/6 är dock supporten stängd efter lunch, dvs från kl 12. Ni når oss som vanligt igen på fredag kl 09-16.   Om ni stöter på patrull under torsdagseftermiddagen går det alltid bra att söka efter information på våra supportsidor eller mejla oss så svarar vi på ditt ärende så fort som möjligt när vi är på plats igen.

Levande kommunikation i Brinken Hockey

Brinkens IF, hemmahörande i Danicahallen på Östermalm i Stockholm, bytte inför årsskiftet till Svenskalag.se, där man idag hanterar alla föreningens medlemmar inklusive medlemsavgifter.    – Det är lätt att nå ut till alla medlemmar och hemsidan har blivit mer levande. Kommunikationen inom och kring föreningen har också förenklats sedan bytet, säger Helene Godås som är webbansvarig i föreningen.    Fokus i föreningen ligger på utveckling och utbildning av spelare, och man är idag den enda förening som bedriver ishockeyverksamhet för ungdomar i centrala Stockholm.    Vi önskar Brinkens IF fortsatt lycka till med utveckling av såväl föreningen som av ungdomarna!    Besök deras sida på www.brinkensif.se   Vill du veta mer om hur er föreningen kan komma igång med Svenskalag.se, kontakta oss redan idag!

Nu kan ni ta betalt med kort!

Nu kan er förening ta betalt med kort. Förutom en utökad service till era medlemmar bidrar kortbetalningen till att ni slipper all hantering kring avprickning av fakturor och utskick av påminnelser.   Så funkar det Kortbetalningen kan enkelt läggas som ett steg i ett anmälningsformulär på hemsidan. Det behöver inte bara gälla medlemskap utan fungerar precis på samma sätt när någon anmäler sig till ett camp, en fotbollskola eller ett träningsläger etc.   Om personen redan är medlem och ska få en faktura går det bra att betala med kort när fakturan anländer i inkorgen.   Priser Månadsavgift: 200 kr exkl. moms Transaktionsavgift: 1,5%   Gör en intresseanmälan till support@svenskalag.se om ni vill veta mer. För alla föreningar som gör en intresseanmälan innan 30 juni väntar ett rabatterat erbjudande.Självklart går det även bra att ringa oss på 011-16 23 00 för mer info.