Från 4 till 17 000 - 10 år med Svenskalag.se

I år är det 10 år sedan Svenskalag.se lanserades publikt. Då användes tjänsten av två föreningar och totalt fyra lag. När vi nu går in i februari 2017 används Svenskalag.se av över 17.000 lag och föreningar.

Precis som vid starten för 10 år sedan är varje förening lika viktig för oss och vi blir lika glada varje gång en ny förening tar klivet in i värmen hos Svenskalag.se.

Tävla med oss för att kicka igång 10-årsjubiléet: Vi bjuder på en valfri reklamfri lagsida i 1 år till den som först namnger en av de två föreningarna som använt Svenskalag.se från starten 2007. Svara i kommentarsfältet nedan.

Fortsätt att risa, rosa och tipsa så lovar vi att ständigt arbeta för att göra Sveriges bästa webbtjänst för idrottsföreningar ännu smartare!

Se några av de föreningar som anslutit till Svenskalag.se på sistone

1. Tobias Ekström för 28 dagar sedan

Svärtinge SK

2. Andreas Kiellarson för 27 dagar sedan

Hej Tobias. Helt rätt! Kontakta support@svenskalag.se så bjuder vi på reklamfritt i ett år till valfri lagsida.

3. Rasmus Thorell för 26 dagar sedan

Norrköpings FF

4. Andreas Kiellarson för 20 dagar sedan

Hej Rasmus. Norrköpings FF kom in som förening #3 efter Svärtinge SK och Hageby IF. Inte illa det heller! :) Vi är glada att alla tre föreningarna hängt med så länge.

Dela nyhet

Ordning och reda gav mer LOK-stöd

Listan på föreningar som ökat sitt LOK-stöd markant efter att ha anslutit sig till Svenskalag.se kan göras lång. Tidigare i höstas skrev vi om hur Jönköpings Södra slog i rekord i LOK-stöd efter bytet till Svenskalag.se.     IK Huge är en annan förening som kan konstatera att man ökat i LOK-stöd sedan bytet till Svenskalag.se:   –Visst har vi fått en del nya medlemmar och det har tillkommit en innebandysektion. Men enkhelheten i Svenskalag.se har självfallet en oerhört stor del i att vi kunnat öka vårt stöd på det sätt vi gjort, säger Ola Wike som ansvarar för LOK-stödsrapporteringen inom förening.   När Ola tar en titt i backspegeln kan han konstatera att föreningen fått över 20 000 (!) mer i LOK-stöd under våren 2016 med Svenskalag.se, i jämförelse med samma period föregående år, då föreningen upplevde problem med lagadministration och närvarohantering.   – Tidigare spretade det mycket i vår förening när det kom till rapportering av närvaro. Några lag fanns på andra plattformar och det sköttes olika runt om i föreningen. Nu är alla samlade på ett och samma ställe och det gör saker och ting betydligt enklare. Det är såklart jätteroligt att vi kunnat öka med så pass stor summa som vi gjort, avslutar Ola Wike.   Vill du veta mer om hur enkelt ni kan föra närvaro i Svenskalag.se? Hör av er så berättar vi mer!

Skriv nyheterna i mobilen

Nu är det ännu enklare att skriva nyheter och publicera texter på hemsidan. Den nya ordbehandlaren är anpassad för mobilen men fungerar minst lika bra om du väljer att skriva på datorn.   Varför inte lägga upp veckans första nyhet redan nu?

Mejla de som står i kö

När er förening får in anmälningar via medlemsformuläret kan ni välja att antingen Lägga till personen, Neka eller Placera i kö.   Nu går den snabbt och enkelt att mejla alla sökande och dess målsmän som har placerats i kö och kanske inväntar definitivt besked på om det finns platser kvar i gruppen/laget.   Gå in under Köande i medlemsregistret och klicka på Verktyg för att lista e-postadresser till personerna som har placerats i kö.

Vad har ni att förlora?