Från 4 till 17 000 - 10 år med Svenskalag.se

I år är det 10 år sedan Svenskalag.se lanserades publikt. Då användes tjänsten av två föreningar och totalt fyra lag. När vi nu går in i februari 2017 används Svenskalag.se av över 17.000 lag och föreningar.

Precis som vid starten för 10 år sedan är varje förening lika viktig för oss och vi blir lika glada varje gång en ny förening tar klivet in i värmen hos Svenskalag.se.

Tävla med oss för att kicka igång 10-årsjubiléet: Vi bjuder på en valfri reklamfri lagsida i 1 år till den som först namnger en av de två föreningarna som använt Svenskalag.se från starten 2007. Svara i kommentarsfältet nedan.

Fortsätt att risa, rosa och tipsa så lovar vi att ständigt arbeta för att göra Sveriges bästa webbtjänst för idrottsföreningar ännu smartare!

Se några av de föreningar som anslutit till Svenskalag.se på sistone

1. Tobias Ekström 1 feb 2017, 21:02

Svärtinge SK

2. Andreas Kiellarson 2 feb 2017, 08:48

Hej Tobias. Helt rätt! Kontakta support@svenskalag.se så bjuder vi på reklamfritt i ett år till valfri lagsida.

3. Rasmus Thorell 3 feb 2017, 05:33

Norrköpings FF

4. Andreas Kiellarson 9 feb 2017, 13:16

Hej Rasmus. Norrköpings FF kom in som förening #3 efter Svärtinge SK och Hageby IF. Inte illa det heller! :) Vi är glada att alla tre föreningarna hängt med så länge.