Förenkla anmälan till campen med Swish!

Oavsett storlek på er camp/läger leder det ofta till administration kring betalning, antal platser, extra tillval vid anmälan med mera.

Nu slipper ni all onödig administration med ett formulär helt anpassat till er campverksamhet.

Ni tar betalt med Swish eller kort vilket underlättar både för deltagaren och föreningen då alla betalningar som görs via betaltjänsten registreras automatiskt i Svenskalag.se enligt föreningens kontoplan.

Om ni har begränsat antal platser på era camper ställer ni enkelt in och när det är fullt stängs anmälan. Det innebär att ni slipper hålla koll på hur många som har anmält sig och samtidigt undviker att få in fler anmälningar än vad ni har planerat för.

Det är redan många föreningar som har kommit igång med formulär för sina camper. Bland annat HC Dalen och Kallhälls FF.

HC Dalen Summercamp 2021

Ett sommarläger som pågår under fyra dagar i augusti. I anmälan nedan finns fyra åldersgrupper med ett maxantal på 36 deltagare per grupp. Alla som anmäler sig betalar med Swish eller kort.

www.svenskalag.se/hcdalen/summercamp-2021

Kallhälls FF Knattefotbollsskola 2021

En fotbollsskola för de allra minsta. I detta formulär anmäler sig samtliga till en och samma grupp. Det finns inget maxantal på denna camp, vilket den gröna "tummen upp" visar. Deltagaren köper sin plats via Swish eller kort även här.

www.svenskalag.se/kallhallsff/knattefotbollsskolan-2021

Anordnar ni läger eller camper som ni vill effektivisera anmälningsprocessen till?

Börja med att anmäla intresse här så hjälper vi er vidare.