Förbättrad och förenklad aktivitetssida

Nu presenteras era aktiviteter på ett tydligare sätt på hemsidan. Självklart har vi anpassat både mobil- och desktopversion.

Förbättringar för alla

1. Sidan har fått större text för ökad läsbarhet.
  2. Den som ska svara på en kallelse ser all information om aktiviteten först och svarar på kallelsen därunder.
  3. Om du via din mobil kommer till sidan från ett kallelsemejl visas inte annonsen högst upp på sidan.

Förbättringar för dig som administratör

1. Du hittar redigerings- och kallelseknappar snabbare då de återfinns på samma ställe oavsett om du använder mobilen eller datorn.
  2. Du kan se skickade och schemalagda kallelser.
  3. Du kan se vilka som kallats och vilka som kommer att kallas.

Vi tar gärna emot mer feedback från dig som användare, både ris och ros.

Skicka ett mejl till vår support eller kommentera nedan.

Kommentarer Visa alla kommentarer (15)

1. Kenneth Norling 31 jan 2018, 18:58

Jag har en fundering gällande schemalagda aktiviteter. Det är verkligen toppen att man kan göra det men jag saknar en sak. När man lagt upp aktiviteter sen innan och sen vill jag ska kallelser till dessa så kan jag välja att skapa en individuell kallelse eller en grupp kallelse. Jag kan då inte välja av mina interna grupper och dessutom välja när kallelsen ska skickas. Alltså försvinner lite av finessen.

2. Jb 31 jan 2018, 22:34

Håller med om ovan kommentar. Hade gärna velat ha automatiskt påminnelser även för individuella kallelser.

3. Jennica 1 feb 2018, 08:38

Våra ledare saknar sms påminnelse för närvaro rappotering.

4. Anders Hedberg 1 feb 2018, 15:58

Har lagt in våra aktiviteter i Idrottonline. Får dock inte sms påminnelse och att jag kan registrera på mobilen

5. Mattias S. 2 feb 2018, 11:48

Hej, har kommit med ett flertal förslag senaste året, verkligen roligt att ni lyssnar och dessa funktioner relativt snabbt implementeras. Här kommer ytterligare ett förslag. I aktivitetsvyn över vilka som Kommer(), Kommer ej (), Ej Svarat () Hade det varit kanon om det gick att på ett lättare sätt särskilja Ledare/Tränare från spelare. I ett lag med 100-talet utövare är det bökigt att få en överblick över vilka ledare som kommer och om antalet ledare är tillräckligt för att kunna bedriva kvalitativ träning,. Hade gärna sluppit behöva gå igenom hela listan på deltagare (Kommer, Kommer Ej, Ej Svarat) innan varje träningstillfälle för att lista ut om antalet ledare är tillräckligt. Förslaget är alltså att först gruppera Ledare/Tränare och under detta grupperas Spelare. Det verkar också vara så att deltagandelistan sorteras i vilken ordning man anmält sitt deltagande till aktiviteten. Hade gärna sätt en möjlighet att sortera listan på förnamn/efternamn istället.

6. Robert Larsén 2 feb 2018, 13:44

Hej Kenneth, om du gör en gruppkallelse kan du välja bland dina Interna grupper. Detta går ännu inte när du gör en individuell kallelse. Jag kan dock avslöja att vi just nu jobbar med att göra de interna grupperna tillgängliga även vid individuella kallelser.

7. Robert Larsén 2 feb 2018, 13:47

Hej Jb, Helt rätt. Automatisk påminnelse kommer snart även att släppas för individuella kallelser.

8. Robert Larsén 2 feb 2018, 13:49

Hej Jennica, Tack för bra tips. Skriv gärna till support@svenskalag.se och beskriv hur ni skulle vilja att det fungerade.

9. Robert Larsén 2 feb 2018, 13:52

Hej Anders, jag är inte riktigt med på din fråga. För att föra närvaro på era aktiviteter i Svenskalag.se behöver du även lägga in aktiviteterna i Svenskalag.se. Skicka gärna din fråga till support@svenskalag.se.

10. Robert Larsén 2 feb 2018, 13:53

Hej Mattias, jättebra feedback. Vi tar det vidare med vårt utvecklingsteam.

11. Andreas Rydin 4 feb 2018, 14:47

Vi önskar att få in laguppställning under aktivitet som det finns på hemsidan, Det är en utmärkt funktion.

12. Johan Hansson 14 feb 2018, 14:17

Vi önskar att man kan skicka kallelsen via sms som på bokat.se så vi slipper använda den tjänsten

13. Simon 1 mar 2018, 16:06

Håller med ovan om sms funktion på kallelse. Sms når berörda användare bättre och mer direkt än i en oftast överfull mailkorg

14. Elisabeth 23 mar 2018, 17:00

Skickade precis ut en kallelse som där jag tickade i flera dagar då det var en cup, men insåg inte att det då blev tre kallelser som spelarna fick svara på. Kan jag radera kallelser, hittar inte den funktionen?

15. Robert Larsén 24 mar 2018, 08:18

Hej Elisabeth. Leta upp aktiviteten i kalendern. Klicka på pennan och därefter "Redigera kallelse". Lycka till!