Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

Förbättrad och förenklad aktivitetssida

Nu presenteras era aktiviteter på ett tydligare sätt på hemsidan. Självklart har vi anpassat både mobil- och desktopversion.

 

Förbättringar för alla

 1. Sidan har fått större text för ökad läsbarhet.
 2. Den som ska svara på en kallelse ser all information om aktiviteten först och svarar på kallelsen därunder.
 3. Om du via din mobil kommer till sidan från ett kallelsemejl visas inte annonsen högst upp på sidan.

 

Förbättringar för dig som administratör

 1. Du hittar redigerings- och kallelseknappar snabbare då de återfinns på samma ställe oavsett om du använder mobilen eller datorn.
 2. Du kan se skickade och schemalagda kallelser.
 3. Du kan se vilka som kallats och vilka som kommer att kallas.

 

Vi tar gärna emot mer feedback från dig som användare, både ris och ros.

Skicka ett mejl till vår support eller kommentera nedan.

Kommentarer Visa alla kommentarer (12)

 1. Kenneth Norling för 21 dagar sedan

  Jag har en fundering gällande schemalagda aktiviteter. Det är verkligen toppen att man kan göra det men jag saknar en sak. När man lagt upp aktiviteter sen innan och sen vill jag ska kallelser till dessa så kan jag välja att skapa en individuell kallelse eller en grupp kallelse. Jag kan då inte välja av mina interna grupper och dessutom välja när kallelsen ska skickas. Alltså försvinner lite av finessen.

 2. Jb för 21 dagar sedan

  Håller med om ovan kommentar. Hade gärna velat ha automatiskt påminnelser även för individuella kallelser.

 3. Jennica för 20 dagar sedan

  Våra ledare saknar sms påminnelse för närvaro rappotering.

 4. Anders Hedberg för 20 dagar sedan

  Har lagt in våra aktiviteter i Idrottonline. Får dock inte sms påminnelse och att jag kan registrera på mobilen

 5. Mattias S. för 19 dagar sedan

  Hej, har kommit med ett flertal förslag senaste året, verkligen roligt att ni lyssnar och dessa funktioner relativt snabbt implementeras. Här kommer ytterligare ett förslag. I aktivitetsvyn över vilka som Kommer(), Kommer ej (), Ej Svarat () Hade det varit kanon om det gick att på ett lättare sätt särskilja Ledare/Tränare från spelare. I ett lag med 100-talet utövare är det bökigt att få en överblick över vilka ledare som kommer och om antalet ledare är tillräckligt för att kunna bedriva kvalitativ träning,. Hade gärna sluppit behöva gå igenom hela listan på deltagare (Kommer, Kommer Ej, Ej Svarat) innan varje träningstillfälle för att lista ut om antalet ledare är tillräckligt. Förslaget är alltså att först gruppera Ledare/Tränare och under detta grupperas Spelare. Det verkar också vara så att deltagandelistan sorteras i vilken ordning man anmält sitt deltagande till aktiviteten. Hade gärna sätt en möjlighet att sortera listan på förnamn/efternamn istället.

 6. Robert Larsén för 19 dagar sedan

  Hej Kenneth, om du gör en gruppkallelse kan du välja bland dina Interna grupper. Detta går ännu inte när du gör en individuell kallelse. Jag kan dock avslöja att vi just nu jobbar med att göra de interna grupperna tillgängliga även vid individuella kallelser.

 7. Robert Larsén för 19 dagar sedan

  Hej Jb, Helt rätt. Automatisk påminnelse kommer snart även att släppas för individuella kallelser.

 8. Robert Larsén för 19 dagar sedan

  Hej Jennica, Tack för bra tips. Skriv gärna till support@svenskalag.se och beskriv hur ni skulle vilja att det fungerade.

 9. Robert Larsén för 19 dagar sedan

  Hej Anders, jag är inte riktigt med på din fråga. För att föra närvaro på era aktiviteter i Svenskalag.se behöver du även lägga in aktiviteterna i Svenskalag.se. Skicka gärna din fråga till support@svenskalag.se.

 10. Robert Larsén för 19 dagar sedan

  Hej Mattias, jättebra feedback. Vi tar det vidare med vårt utvecklingsteam.

 11. Andreas Rydin för 17 dagar sedan

  Vi önskar att få in laguppställning under aktivitet som det finns på hemsidan, Det är en utmärkt funktion.

 12. Johan Hansson för 7 dagar sedan

  Vi önskar att man kan skicka kallelsen via sms som på bokat.se så vi slipper använda den tjänsten

← Nyare Äldre →

Dela

Senaste nyheter

Högsbo Basket byter till Svenskalag.se!

Det är med stor glädje vi konstaterar att Högsbo Basket, en av Sveriges största basketföreningar, valt att ansluta till Svenskalag.se.   Bytet blev skarpt efter årsskiftet och Johanna Fredrikson, kanslist i föreningen, ser ljust på den administrativa framtiden.   – Vi var verkligen inte nöjda med det vi hade innan. När vi fick Svenskalags tjänster presenterade för oss kändes det som att det fanns väldigt många bra funktioner som vi kunde dra nytta av, säger hon.    Vilka är de största skillnaderna? – Egentligen allt. Kommunikationen med medlemmarna är bättre, det är enkelt att använda funktionerna och allt är väldigt användarvänligt. Alla i föreningen tycker att funktionerna är supersmidiga.    Skulle du rekommendera andra basketföreningar att använda Svenskalag.se? – Ja, verkligen! Det är ett otroligt bra verktyg för föreningen. Som sagt oerhört enkelt att använda och dessutom snyggt i sin utformning.   Det är inte bara på det administrativa planet som föreningen tar steg framåt. Högsbo Basket damseniorer är mitt uppe i ett intensivt kvalspel där en plats i Svenska högstaligan ligger i potten. Förra året föll man på målsnöret men i år tror Johanna att tjejerna fixar det.   – Självklart - jag tror det! Det ser onekligen väldigt bra ut och segern mot Wetterbygden för några veckor sedan var verkligen viktig. Vi löser det här, förtuspår Johanna.   Vi på Svenskalag önskar givetvis damseniorerna, Johanna och övriga inom Högsbo Basket all lycka till både på planen och inne på kansliet.   Besök deras hemsida www.hogsbobasket.se   Se fler basketföreningar som valt Svenskalag.se eller kontakta oss idag för att boka in en kostnadsfri demo!  

Förbättrad och förenklad aktivitetssida

Nu presenteras era aktiviteter på ett tydligare sätt på hemsidan. Självklart har vi anpassat både mobil- och desktopversion.   Förbättringar för alla Sidan har fått större text för ökad läsbarhet. Den som ska svara på en kallelse ser all information om aktiviteten först och svarar på kallelsen därunder. Om du via din mobil kommer till sidan från ett kallelsemejl visas inte annonsen högst upp på sidan.   Förbättringar för dig som administratör Du hittar redigerings- och kallelseknappar snabbare då de återfinns på samma ställe oavsett om du använder mobilen eller datorn. Du kan se skickade och schemalagda kallelser. Du kan se vilka som kallats och vilka som kommer att kallas.   Vi tar gärna emot mer feedback från dig som användare, både ris och ros. Skicka ett mejl till vår support eller kommentera nedan.

Nyhet: LOK-stöd > Aktiviteter

Under LOK-stöd > Aktiviteter listas alla föreningens aktiviteter.  Här kan ni söka och filtrera på aktiviteter för att göra er säkra på att ni inte missar viktiga bidragspengar.   Sidan innehåller en rad smarta verktyg. Är du föreningsadministratör rekomenderar vi dig att gå till Aktivitetssidan samtidigt som du läser nedan.   Sökfältet  Sök på aktivitetens namn, plats eller serienamn.   Periodväljare Välj vilken LOK-stödsperiod du vill visa aktiviteter från.   Lag-/gruppväljare  Välj vilken/vilka grupper du vill visa aktiviteter från.   Filter Med våra filter kan du exempelvis visa alla aktiviteter som; - genomförts men ej närvaroförts, - inte är godkända i Idrottonline (integration krävs), - saknar ledare med personnr el. födelsedatum, - är under 60 minuter, - endast har en ledare närvarande, - har över 30 deltagare.   Verktyg > Exportera Exportera ditt urval av aktiviteter till Excel.   Status i IdrottOnline Om din förening kopplat på integrationen med IdrottOnline kan du se status för varje enskild aktivitet. Är den överförd? Är den godkänd? Vilka personer är godkända/ej godkända.

Relaterade nyheter

Nyhet: Interna grupper

För er som har stora trupper kommer här en efterlängtad nyhet.   För att kunna administrera stora trupper på ett effektivt sätt behöver man dela in sina spelare i olika grupper inom laget. Exempelvis lag blå och lag grön, eller A-lag och B-lag etc.   Genom att skapa Interna grupper och placera era medlemmar i dessa förenklar ni många delar av er administration. Ni skapar Interna grupper via Kugghjulet > Personer > Interna grupper. De interna grupperna finns redan nu som val vid automatiska kallelser och under vintern kommer ni även att kunna filtrera på interna grupper vid SMS- och mejlutskick samt vid närvaroregistrering.

Mer mobilvänlig administration på hemsidan

Efter veckor av testning och finslipning har vi äntligen kunnat släppa en än mer mobilvänlig version av hemsidan på Svenskalag.se.   Som besökare märker man inte så mycket, men som ledare och administratör tror vi att vår nya förenklade, smartare och mer användarvänliga design på hemsidan gör skillnad.   Förhoppningsvis bidrar detta till mindre admininstrativ tid och mer tid för idrott.

Nyhet: Visa eller dölj anmälningssvar

Ibland påverkas man av andras svar när man ska anmäla sig till en aktivitet. Många gånger kan kompisens negativa svar resultera i att man själv anger att man inte kan komma.   För att förhindra detta kan nu du som är adminstratör bestämma att endast just adminstratörer ska kunna se alla anmälningssvar.   Sjävklart gäller detta både på hemsidan och i appen.

Testa redan idag

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse