Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

Förbättrad och förenklad aktivitetssida

Nu presenteras era aktiviteter på ett tydligare sätt på hemsidan. Självklart har vi anpassat både mobil- och desktopversion.

 

Förbättringar för alla

 1. Sidan har fått större text för ökad läsbarhet.
 2. Den som ska svara på en kallelse ser all information om aktiviteten först och svarar på kallelsen därunder.
 3. Om du via din mobil kommer till sidan från ett kallelsemejl visas inte annonsen högst upp på sidan.

 

Förbättringar för dig som administratör

 1. Du hittar redigerings- och kallelseknappar snabbare då de återfinns på samma ställe oavsett om du använder mobilen eller datorn.
 2. Du kan se skickade och schemalagda kallelser.
 3. Du kan se vilka som kallats och vilka som kommer att kallas.

 

Vi tar gärna emot mer feedback från dig som användare, både ris och ros.

Skicka ett mejl till vår support eller kommentera nedan.

Kommentarer Visa alla kommentarer (15)

 1. Kenneth Norling 31 jan 2018, 18:58

  Jag har en fundering gällande schemalagda aktiviteter. Det är verkligen toppen att man kan göra det men jag saknar en sak. När man lagt upp aktiviteter sen innan och sen vill jag ska kallelser till dessa så kan jag välja att skapa en individuell kallelse eller en grupp kallelse. Jag kan då inte välja av mina interna grupper och dessutom välja när kallelsen ska skickas. Alltså försvinner lite av finessen.

 2. Jb 31 jan 2018, 22:34

  Håller med om ovan kommentar. Hade gärna velat ha automatiskt påminnelser även för individuella kallelser.

 3. Jennica 1 feb 2018, 08:38

  Våra ledare saknar sms påminnelse för närvaro rappotering.

 4. Anders Hedberg 1 feb 2018, 15:58

  Har lagt in våra aktiviteter i Idrottonline. Får dock inte sms påminnelse och att jag kan registrera på mobilen

 5. Mattias S. 2 feb 2018, 11:48

  Hej, har kommit med ett flertal förslag senaste året, verkligen roligt att ni lyssnar och dessa funktioner relativt snabbt implementeras. Här kommer ytterligare ett förslag. I aktivitetsvyn över vilka som Kommer(), Kommer ej (), Ej Svarat () Hade det varit kanon om det gick att på ett lättare sätt särskilja Ledare/Tränare från spelare. I ett lag med 100-talet utövare är det bökigt att få en överblick över vilka ledare som kommer och om antalet ledare är tillräckligt för att kunna bedriva kvalitativ träning,. Hade gärna sluppit behöva gå igenom hela listan på deltagare (Kommer, Kommer Ej, Ej Svarat) innan varje träningstillfälle för att lista ut om antalet ledare är tillräckligt. Förslaget är alltså att först gruppera Ledare/Tränare och under detta grupperas Spelare. Det verkar också vara så att deltagandelistan sorteras i vilken ordning man anmält sitt deltagande till aktiviteten. Hade gärna sätt en möjlighet att sortera listan på förnamn/efternamn istället.

 6. Robert Larsén 2 feb 2018, 13:44

  Hej Kenneth, om du gör en gruppkallelse kan du välja bland dina Interna grupper. Detta går ännu inte när du gör en individuell kallelse. Jag kan dock avslöja att vi just nu jobbar med att göra de interna grupperna tillgängliga även vid individuella kallelser.

 7. Robert Larsén 2 feb 2018, 13:47

  Hej Jb, Helt rätt. Automatisk påminnelse kommer snart även att släppas för individuella kallelser.

 8. Robert Larsén 2 feb 2018, 13:49

  Hej Jennica, Tack för bra tips. Skriv gärna till support@svenskalag.se och beskriv hur ni skulle vilja att det fungerade.

 9. Robert Larsén 2 feb 2018, 13:52

  Hej Anders, jag är inte riktigt med på din fråga. För att föra närvaro på era aktiviteter i Svenskalag.se behöver du även lägga in aktiviteterna i Svenskalag.se. Skicka gärna din fråga till support@svenskalag.se.

 10. Robert Larsén 2 feb 2018, 13:53

  Hej Mattias, jättebra feedback. Vi tar det vidare med vårt utvecklingsteam.

 11. Andreas Rydin 4 feb 2018, 14:47

  Vi önskar att få in laguppställning under aktivitet som det finns på hemsidan, Det är en utmärkt funktion.

 12. Johan Hansson 14 feb 2018, 14:17

  Vi önskar att man kan skicka kallelsen via sms som på bokat.se så vi slipper använda den tjänsten

 13. Simon 1 mar 2018, 16:06

  Håller med ovan om sms funktion på kallelse. Sms når berörda användare bättre och mer direkt än i en oftast överfull mailkorg

 14. Elisabeth 23 mar 2018, 17:00

  Skickade precis ut en kallelse som där jag tickade i flera dagar då det var en cup, men insåg inte att det då blev tre kallelser som spelarna fick svara på. Kan jag radera kallelser, hittar inte den funktionen?

 15. Robert Larsén 24 mar 2018, 08:18

  Hej Elisabeth. Leta upp aktiviteten i kalendern. Klicka på pennan och därefter "Redigera kallelse". Lycka till!

← Nyare Äldre →

Dela

Senaste nyheter

Supportens öppettider under jul & nyår

Många föreningar är i uppstarten av Svenskalag.se under december och vi vill därför redan nu passa på att informera om våra öppettider under Jul- och nyårshelgerna.   Vi stänger telefonsupporten fredagen den 21 dec kl 12.00 och öppnar åter onsdagen den 2 jan kl 9.00.   Du hittar som vanligt svar på de vanligaste frågorna på våra supportsidor och kan även kontakta oss via mejl därifrån.    Obs! Måndag 3 december stänger supporten kl 14.00

"Imponerande service och bra support"

Inför den nya säsongen startade Stenungsunds BK igång arbetet med Svenskalag.se och vi passar på att kolla av läget med föreningens kassör, Anders Johansson:   – Jag har bara bra saker att säga. Vi har fått ordning på vårt medlemsregister som var rejält eftersatt tidigare. Samtidigt som vi upplever att allt är enklare och smidigare för alla inom föreningen. Bytet till Svenskalag.se har hjälpt oss att få ordning, helt enkelt! säger Anders.   Hur upplevde ni själva bytet? – Vi blev överraskade över hur snabbt och smidigt allt gick. Vi har också upplevt bra support och en imponerande service från Svenskalag.se under uppstarten.     Hur fungerar det för dig som kassör med fakturering och avgiftshantering? - Samma sak där. Oerhört enkel och smidig tjänst. Jag kan fakturera alla medlemmar på ett par minuter och hela tiden ha koll på vem som har betalat och inte. Riktigt bra!   Besök Stenungsunds Baskets nya hemsida   Vill du veta hur er förening kan få ordning och reda på medlemsavgifterna? Kontakta oss så hjälper vi er!

Supernyhet: Betalning direkt vid anmälan!

Under kommande veckor lanseras möjligheten att skapa formulär med Swish, kortbetalning och automatisk faktura. Viggbyholms IK FF är först ut med detta. Hör av er om er förening också är intresserade!   När är det perfekt att ta betalt i samband med anmälan? Hockey- eller fotbollskola m.m Camper och läger Kurser Stödmedlemskap Vid försäljning av produkter från föreningen (rabattkort, säsongskort, klubbkläder)   Betalsätt Om ni väljer att ta betalt via ett formulär bestämmer ni vilka av följande betalsätt som ska vara tillgängliga: Swish Kortbetalning Automatisk faktura   Medlem eller kund? Föreningen bestämmer vad som ska hända med "kunden" när ett köp genomförts:Vid anmälan till hockeyskola, camper osv. rekommenderar vi att "kunden" automatiskt läggs till i medlemsregistret i förvald grupp.Vid köp av produkter rekommenderar vi att "kunden" endast listas i köphistoriken utan att läggas till i medlemsregistret. Det går ändå bra att kommunicera med de kunder som placeras här.      Vad kostar det? Funktionen ingår för alla föreningar som har fakturatjänsten. Olika avgifter tillkommer beroende på betalsätt. Nedan är två räkneexempel.   Avgift för ett köp på 1000 kr:Swish = 15,50 krKort = 20 kr   Avgift för ett köp på 300 kr: Swish = 6,75 kr Kort = 6,88 kr Bankernas avgifter är inkluderade i exemplen ovan.   Vill ni veta mer? Mejla oss på nyfiken@svenskalag.se eller ring 011-16 23 00.

Relaterade nyheter

Mina sidor - för alla i föreningen

Du vet väl att du som är medlem eller aktiv på något sätt i en Svenskalag-förening kan logga in på föreningens hemsida?Gör du detta hamnar du på "Mina sidor". Här kan du redigera dina uppgifter, se obesvarade kallelser, se närvarostatistik på träningar och matcher m.m. Har du barn i föreningen kan du även se deras uppgifter och kallelser.   Här hittar du dessutom alla viktiga dokument som din förening valt att visa för dig.   Vi har nyligen uppdaterat "Mina sidor" så att du enklare hittar det som är relevant för dig. Som vanligt gäller förbättringen oavsett om du surfar in med mobilen, plattan eller datorn. 

Nyhet: Lägg till, ta bort och redigera grupper

Under menyvalet "Grupper" som pilen pekar på ovan hittar du som är föreningsadministratör alla lag, träningsgrupper, arbetsgrupper och arrangemang som finns i föreningen.   Grupperna listas i samma ordning som de visas på hemsidan. Är ni en flersektionsförening hamnar grupperna under respektive sektion såklart.   Nya möjligheter Överblick över vilka grupper som finns Se antal utövare och ledare i respektive grupp Lägg till ny grupp Redigera grupp Ta bort grupp Återställ borttagen grupp Välj om en grupp ska vara publik på hemsidan, bara tillgänglig för de som tillhör gruppen eller helt dold Sätt maxtak för hur många utövare det får vara i respektive grupp   Vi hoppas att ni får stor glädje av dessa uppdateringar! Tveka inte att kontakta vår support om ni har några frågor. 

Ny toppmeny för administratörer!

Nu har det blivit ännu enklare att vara administratör i Svenskalag.se.Den nya toppmenyn högst upp på sidan som endast visas för administratörer gör det lätt för dig att växla mellan Hemsida, Register, Grupper, LOK-stöd och Fakturering.Röd och grön cirkel vid Register-fliken Röd = antalet potentiella dubbletter i registret.Grön = antalet ohanterade anmälningar som inkommit vi formulär. Lägg till och ta bort Grupper Sidan "Grupper" är en ny sida som låter dig hantera alla föreningens lag- & gruppsidor. Här kan du bland annat lägga till, ta bort och redigera grupper. Läs mer om sidan Grupper.   I toppmenyn hittar du även ditt eget konto samt genvägar till Frågor & svar samt supporten på Svenskalag.se.  

Testa redan idag

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse