Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

För tredje veckan i rad...

...slår Svenskalag.se besöksrekord! 

 

Under den senaste veckan hade föreningarna på Svenskalag.se över 480.000 unika besökare. Vid samma period förra året låg siffran på 455.000. 

Dessa siffror gör Svenskalag.se till en av Sveriges 30 största webbplatser!

 

Vi är såklart otroligt glada över att så många föreningar, idrottsutövare, eldsjälar och övriga idrottsintresserade regelbundet använder tjänsten för att göra sin idrottsvardag enklare. 

 

Tack alla ni som bidrar till denna utveckling. Tack vare er kan vi fortsätta skapa bättre förutsättningar för svenskt idrottsliv.

 

Fortsätt även att komma med tips och synpunkter så att vi tillsammans kan göra sveriges smartaste tjänst för idrottsföreningar ännu bättre! 

Kommentarer

  1. Svenne W. Guldhedens Ik 5 okt 2017, 13:45

    Tack själva, ni gör en suveränt bra föeningshemsida med många utmärkta funktioner. Och kryddar den med snabb och bra support.

← Nyare Äldre →

Dela

Senaste nyheter

Nyhet: Automatiska kallelser

Grattis alla ledare! Nu behöver du aldrig komma ihåg att kalla till nästa träning. Genom att aktivera automatiska kallelser kan du slappna av och låta Svenskalag.se göra jobbet.   Börja med att redigera en aktivitet och klicka automatiska kallelser. Där väljer ni när första kallelsen ska skickas och om det ska skicka någon påminnelse till de som inte svarat på den första kallselsen.   Ni anger även vilken text som ska stå i kallselsen samt vilka som ska kallas.

Nyhet: Interna grupper

För er som har stora trupper kommer här en efterlängtad nyhet.   För att kunna administrera stora trupper på ett effektivt sätt behöver man dela in sina spelare i olika grupper inom laget. Exempelvis lag blå och lag grön, eller A-lag och B-lag etc.   Genom att skapa Interna grupper och placera era medlemmar i dessa förenklar ni många delar av er administration. Ni skapar Interna grupper via Kugghjulet > Personer > Interna grupper. De interna grupperna finns redan nu som val vid automatiska kallelser och under vintern kommer ni även att kunna filtrera på interna grupper vid SMS- och mejlutskick samt vid närvaroregistrering.

Aktivera integration med IdrottOnline senast 21 dec

Det flesta idrottsföreningar som använder Svenskalag.se har redan aktiverat daglig export av medlemmar och närvaro till IdrottOnline. Detta för att förenkla LOK-stödsansökan och få tillgång till det extra ledarstödet som RF delar ut. Ännu inte aktiverat? För de föreningar som för närvaro i Svenskalag.se och ännu inte aktiverat Daglig export till IdrottOnline är det god tid att göra det nuFör att kunna exportera höstens närvaro till IdrottOnline och få det extra ledarstödet, behöver ni aktivera exporten senast 21 dec 2017.   När föreningen aktiverar exporten berättigar det till 5 kr i Extra ledarstöd per aktivitet där ni har haft minst två närvarande ledare.   Vi rekommenderar att ni gör detta redan nu för inte riskera att gå miste om viktiga tusenlappar.   Läs mer om hur ni gör här

Testa redan idag

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse