Flink fakturering för Moheda IF

Moheda IF blev klara med sin flytt till Svenskalag.se för ganska exakt ett halvår sen, när sommaren fortfarande gick på högvarv. När vi ringer upp Susanne Andersson, webbansvarig tillika kassör i föreningen, berättar hon om hur bytet påverkat det administrativa arbetet:

– Oj, var ska jag börja? Nu är allt så himla lätt. Det vi hade innan var väldigt svårjobbat. Jag är helt enkelt jättenöjd. Stort plus i kanten till er, skrattar Susanne.

Vad är den största skillnaden?

Det finns många skillnader men framför allt är fakturatjänsten riktigt bra. Min företrädare som arbetade i vårt tidigare system var ibland helt knäckt. Hon fick spendera många arbetstimmar på att få ordning och reda, som man egentligen hade velat lägga på annat. Jag själv upplever dock inte den situationen nu när vi jobbar i Svenskalag.se. Allt är verkligen väldigt lättarbetat.

Något som Susanne är extra nöjd med är bemötandet hon fått av teamet på Svenskalag.se. Det är något som hon värderat högt under själva flytten från det gamla systemet.

För mig är det skönt att känna att man har förtroende för de som introducerar en ny tjänst för oss. Det har vi verkligen haft och det är något som verkligen gläder mig, avslutar hon.

Vill du också bli en fena på fakturering och hinna med en massa annat på köpet? Kontakta oss idag så berättar vi mer

Dela nyhet

Ordning och reda gav mer LOK-stöd

Listan på föreningar som ökat sitt LOK-stöd markant efter att ha anslutit sig till Svenskalag.se kan göras lång. Tidigare i höstas skrev vi om hur Jönköpings Södra slog i rekord i LOK-stöd efter bytet till Svenskalag.se.     IK Huge är en annan förening som kan konstatera att man ökat i LOK-stöd sedan bytet till Svenskalag.se:   –Visst har vi fått en del nya medlemmar och det har tillkommit en innebandysektion. Men enkhelheten i Svenskalag.se har självfallet en oerhört stor del i att vi kunnat öka vårt stöd på det sätt vi gjort, säger Ola Wike som ansvarar för LOK-stödsrapporteringen inom förening.   När Ola tar en titt i backspegeln kan han konstatera att föreningen fått över 20 000 (!) mer i LOK-stöd under våren 2016 med Svenskalag.se, i jämförelse med samma period föregående år, då föreningen upplevde problem med lagadministration och närvarohantering.   – Tidigare spretade det mycket i vår förening när det kom till rapportering av närvaro. Några lag fanns på andra plattformar och det sköttes olika runt om i föreningen. Nu är alla samlade på ett och samma ställe och det gör saker och ting betydligt enklare. Det är såklart jätteroligt att vi kunnat öka med så pass stor summa som vi gjort, avslutar Ola Wike.   Vill du veta mer om hur enkelt ni kan föra närvaro i Svenskalag.se? Hör av er så berättar vi mer!

Skriv nyheterna i mobilen

Nu är det ännu enklare att skriva nyheter och publicera texter på hemsidan. Den nya ordbehandlaren är anpassad för mobilen men fungerar minst lika bra om du väljer att skriva på datorn.   Varför inte lägga upp veckans första nyhet redan nu?

Mejla de som står i kö

När er förening får in anmälningar via medlemsformuläret kan ni välja att antingen Lägga till personen, Neka eller Placera i kö.   Nu går den snabbt och enkelt att mejla alla sökande och dess målsmän som har placerats i kö och kanske inväntar definitivt besked på om det finns platser kvar i gruppen/laget.   Gå in under Köande i medlemsregistret och klicka på Verktyg för att lista e-postadresser till personerna som har placerats i kö.

Vad har ni att förlora?