Flink fakturering för Moheda IF

Moheda IF blev klara med sin flytt till Svenskalag.se för ganska exakt ett halvår sen, när sommaren fortfarande gick på högvarv. När vi ringer upp Susanne Andersson, webbansvarig tillika kassör i föreningen, berättar hon om hur bytet påverkat det administrativa arbetet:

– Oj, var ska jag börja? Nu är allt så himla lätt. Det vi hade innan var väldigt svårjobbat. Jag är helt enkelt jättenöjd. Stort plus i kanten till er, skrattar Susanne.

Vad är den största skillnaden?

Det finns många skillnader men framför allt är fakturatjänsten riktigt bra. Min företrädare som arbetade i vårt tidigare system var ibland helt knäckt. Hon fick spendera många arbetstimmar på att få ordning och reda, som man egentligen hade velat lägga på annat. Jag själv upplever dock inte den situationen nu när vi jobbar i Svenskalag.se. Allt är verkligen väldigt lättarbetat.

Något som Susanne är extra nöjd med är bemötandet hon fått av teamet på Svenskalag.se. Det är något som hon värderat högt under själva flytten från det gamla systemet.

För mig är det skönt att känna att man har förtroende för de som introducerar en ny tjänst för oss. Det har vi verkligen haft och det är något som verkligen gläder mig, avslutar hon.

Vill du också bli en fena på fakturering och hinna med en massa annat på köpet? Kontakta oss idag så berättar vi mer

För tredje veckan i rad...

...slår Svenskalag.se besöksrekord!    Under den senaste veckan hade föreningarna på Svenskalag.se över 480.000 unika besökare. Vid samma period förra året låg siffran på 455.000.  Dessa siffror gör Svenskalag.se till en av Sveriges 30 största webbplatser!   Vi är såklart otroligt glada över att så många föreningar, idrottsutövare, eldsjälar och övriga idrottsintresserade regelbundet använder tjänsten för att göra sin idrottsvardag enklare.    Tack alla ni som bidrar till denna utveckling. Tack vare er kan vi fortsätta skapa bättre förutsättningar för svenskt idrottsliv.   Fortsätt även att komma med tips och synpunkter så att vi tillsammans kan göra sveriges smartaste tjänst för idrottsföreningar ännu bättre!

Nu importeras även tabeller!

Nästa gång ni importerar ett spelschema får ni även med tabellen automatiskt. Ni kan själva välja om tabellen ska visas på hemsidan eller inte.   Ni behöver alltså inte klista in någon widget-kod, länk eller hämta tabell från Everysport.   Funktionen finns just nu tillgänglig för innebandy, handboll och ishockey men släpps snart även för fotboll, basket och bandy.

Effektiv hantering av nya anmälningar

För kansliet:När det är dags att hantera anmälningar som inkommit via olika formulär finns nu extra hjälp för att enkelt få fram just de anmälningar du är intresserad av.    Genom att klicka på ett formulär (Exempelvis Innebandyskolan som bilden visar) får du fram enbart de anmälningar som rör just Innebandyskolan.   Vill du veta mer om hur er förening kan arbeta smart med att få in uppgifter från nya och befintliga medlemmar? Hör av er till oss! www.svenskalag.se/nyfiken