Flink fakturering för Moheda IF

Moheda IF blev klara med sin flytt till Svenskalag.se för ganska exakt ett halvår sen, när sommaren fortfarande gick på högvarv. När vi ringer upp Susanne Andersson, webbansvarig tillika kassör i föreningen, berättar hon om hur bytet påverkat det administrativa arbetet:

– Oj, var ska jag börja? Nu är allt så himla lätt. Det vi hade innan var väldigt svårjobbat. Jag är helt enkelt jättenöjd. Stort plus i kanten till er, skrattar Susanne.

Vad är den största skillnaden?

Det finns många skillnader men framför allt är fakturatjänsten riktigt bra. Min företrädare som arbetade i vårt tidigare system var ibland helt knäckt. Hon fick spendera många arbetstimmar på att få ordning och reda, som man egentligen hade velat lägga på annat. Jag själv upplever dock inte den situationen nu när vi jobbar i Svenskalag.se. Allt är verkligen väldigt lättarbetat.

Något som Susanne är extra nöjd med är bemötandet hon fått av teamet på Svenskalag.se. Det är något som hon värderat högt under själva flytten från det gamla systemet.

För mig är det skönt att känna att man har förtroende för de som introducerar en ny tjänst för oss. Det har vi verkligen haft och det är något som verkligen gläder mig, avslutar hon.

Vill du också bli en fena på fakturering och hinna med en massa annat på köpet? Kontakta oss idag så berättar vi mer

Supportens öppettider

Supporten på Svenskalag.se håller som vanligt öppet fem dagar i veckan och ni når oss via mejl såväl som på telefon.    Nu på torsdag den 15/6 är dock supporten stängd efter lunch, dvs från kl 12. Ni når oss som vanligt igen på fredag kl 09-16.   Om ni stöter på patrull under torsdagseftermiddagen går det alltid bra att söka efter information på våra supportsidor eller mejla oss så svarar vi på ditt ärende så fort som möjligt när vi är på plats igen.

Levande kommunikation i Brinken Hockey

Brinkens IF, hemmahörande i Danicahallen på Östermalm i Stockholm, bytte inför årsskiftet till Svenskalag.se, där man idag hanterar alla föreningens medlemmar inklusive medlemsavgifter.    – Det är lätt att nå ut till alla medlemmar och hemsidan har blivit mer levande. Kommunikationen inom och kring föreningen har också förenklats sedan bytet, säger Helene Godås som är webbansvarig i föreningen.    Fokus i föreningen ligger på utveckling och utbildning av spelare, och man är idag den enda förening som bedriver ishockeyverksamhet för ungdomar i centrala Stockholm.    Vi önskar Brinkens IF fortsatt lycka till med utveckling av såväl föreningen som av ungdomarna!    Besök deras sida på www.brinkensif.se   Vill du veta mer om hur er föreningen kan komma igång med Svenskalag.se, kontakta oss redan idag!

Nu kan ni ta betalt med kort!

Nu kan er förening ta betalt med kort. Förutom en utökad service till era medlemmar bidrar kortbetalningen till att ni slipper all hantering kring avprickning av fakturor och utskick av påminnelser.   Så funkar det Kortbetalningen kan enkelt läggas som ett steg i ett anmälningsformulär på hemsidan. Det behöver inte bara gälla medlemskap utan fungerar precis på samma sätt när någon anmäler sig till ett camp, en fotbollskola eller ett träningsläger etc.   Om personen redan är medlem och ska få en faktura går det bra att betala med kort när fakturan anländer i inkorgen.   Priser Månadsavgift: 200 kr exkl. moms Transaktionsavgift: 1,5%   Gör en intresseanmälan till support@svenskalag.se om ni vill veta mer. För alla föreningar som gör en intresseanmälan innan 30 juni väntar ett rabatterat erbjudande.Självklart går det även bra att ringa oss på 011-16 23 00 för mer info.