Filtrera på interna grupper när du för närvaro

App Store

Google Play

Supernyhet: Betalning direkt vid anmälan!

Under kommande veckor lanseras möjligheten att skapa formulär med Swish, kortbetalning och automatisk faktura. Viggbyholms IK FF är först ut med detta. Hör av er om er förening också är intresserade!   När är det perfekt att ta betalt i samband med anmälan? Hockey- eller fotbollskola m.m Camper och läger Kurser Stödmedlemskap Vid försäljning av produkter från föreningen (rabattkort, säsongskort, klubbkläder)   Betalsätt Om ni väljer att ta betalt via ett formulär bestämmer ni vilka av följande betalsätt som ska vara tillgängliga: Swish Kortbetalning Automatisk faktura   Medlem eller kund? Föreningen bestämmer vad som ska hända med "kunden" när ett köp genomförts:Vid anmälan till hockeyskola, camper osv. rekommenderar vi att "kunden" automatiskt läggs till i medlemsregistret i förvald grupp.Vid köp av produkter rekommenderar vi att "kunden" endast listas i köphistoriken utan att läggas till i medlemsregistret. Det går ändå bra att kommunicera med de kunder som placeras här.      Vad kostar det? Funktionen ingår för alla föreningar som har fakturatjänsten. Olika avgifter tillkommer beroende på betalsätt. Nedan är två räkneexempel.   Avgift för ett köp på 1000 kr:Swish = 15,50 krKort = 20 kr   Avgift för ett köp på 300 kr: Swish = 6,75 kr Kort = 6,88 kr     Vill ni veta mer? Mejla oss på nyfiken@svenskalag.se eller ring 011-16 23 00.

Nyhet: Medlemsförmåner i appen!

Här kommer en efterlängtad nyhet för alla föreningar som använder det digitala medlemskortet i Svenskalag-appen!    Nu kan ni koppla förmåner till medlemskortet och se till att era medlemmar enkelt hittar dessa och kan nyttja dem. Streckkod eller QR-kod kan också användas så att koden enkelt kan skannas i kassan eller entrén.   För att lägga till förmåner behöver du vara föreningsadministratör. Väl inloggad går du till Register > Medlemskort > Lägg till förmån. Så funkar det digitala medlemskortet 1. Föreningen skickar ut faktura med medlemsavgift2. Medlemmen betalar3. Medlemskortet och alla förmåner visas automatiskt i Svenskalag-appen   Priser (exkl. moms) Uppstart: 1000 kr Per medlem och år: 3 kr   Nyfiken på digitala medlemskort? Kontakta oss så berätta vi mer!

Filtrera på interna grupper när du för närvaro

Tidigare lanserade vi möjligheten att dela in truppen/träningsgruppen i interna grupper, bland annat för att schemalägga kallelser till de olika grupperna.   Nu kan du även filtrera på de interna grupperna när du registrerar närvaro på era aktiviteter. Filtret finns tillgängligt både i appen och på hemsidan.   OBS! Se till att uppdatera till senaste versionen av Svenskalag-appen för att ta del av de nya funktionerna!   App Store  Google Play