FC Djursholm: "Som natt och dag!"

I höstas bestämde sig FC Djursholm för att byta hemsida och medlemsregister. Efter en tids utvärdering av olika tjänster föll valet på Svenskalag.se och nu när man varit igång ett par månader vill vi så klart veta om administrationen underlättats eller inte.

- Det är som natt och dag jämfört med tidigare. Alla i föreningen är jättenöjda med hur nya hemsidan fungerar och för mig som konsulent är det skönt att veta att våra lagledare och administratörer trivs med systemet, berättar Patrik Eriksson, ansvarig föreningskonsultent i FC Djursholm.

- I min roll är det viktigt att veta vilka spelare som börjar och slutar och hur jag kan få tag i föräldrar och ledare. Medlemsregistret i Svenskalag.se är en fröjd att arbeta i och jag ser hela tiden vad som händer i respektive lag, utan att jag måste göra allt jobb själv. Systemet går även snabbt att jobba i trots att vi har över 1500 medlemmar inlagda.

- Utöver medlemsregistret är jag imponerad över hur bra närvarohanteringen har blivit sedan bytet. Jag kan redan efter tre månader se stora skillnader. Skulle någon glömma att ange närvarande ledare eller fylla i ett felaktigt personnummer varnas jag i systemet och kan lätt rätta till fel som annars hade inneburit många tusenlappar i bidragsbortfall.

- Vi är supernöjda helt enkelt, avslutar Patrik Eriksson.

Klicka här för att besöka FC Djursholms hemsida.

Vill du testa Svenskalag.se för din förening? Hör av er så skapar vi ett testkonto så kan ni jämföra med hur ni jobbar idag.

Trevlig helg! Supporten åter tisdag 2/5

Vi på Svenskalag.se önskar alla en riktigt härlig Valborgshelg, förhoppningsvis fylld med idrott och sköna utomhusaktiviteter!   Supporten är stängd på måndag den 1 maj och är åter som vanligt på tisdag. Har du några frågor kan ni alltid hitta en hel del svar eller kontakta oss via mejl här

Kortbetalning - snart en del av Svenskalag.se

Snart släpper vi möjligheten för din förening att ta betalt med kort från både medlemmar och sponsorer.    Så funkar det Kortbetalningen kan enkelt läggas som ett steg i ett anmälningsformulär på hemsidan. Det behöver inte bara gälla medlemskap utan fungerar precis på samma sätt när någon anmäler sig till ett camp, en fotbollskola eller ett träningsläger etc.   Om personen redan är medlem och ska få en faktura går det bra att betala med kort när fakturan anländer i inkorgen. På detta sätt slipper föreningen mycket av den annars tidskrävande manuella hanteringen som rör avprickning av fakturor och utskick av påminnelser.   Bilden ovan visar hur man betalar med kort när man får en mejlfaktura i mobilen.   Priser Månadsavgift: 200 kr exkl. moms Transaktionsavgift: 1,5%   Leksands IF är först ut Redan nu i maj börjar Leksands IF (med sina 8000 medlemmar) att ta betalt med kort och det är många föreningar som står på tur.   Gör en intresseanmälan till support@svenskalag.se om ni vill veta mer. För alla föreningar som gör en intresseanmälan innan 31 maj väntar ett rabatterat erbjudande.Självklart går det även bra att ringa oss på 011-16 23 00 för mer info.

Ny prislista från 25 april

Från och med idag gäller vår nya prislista som du kan hitta på www.svenskalag.se/priser.   Vad är nytt och hur påverkar det er förening? Prisstegen är numera baserad på antal medlemmar istället för antal lag och är på så sätt anpassad för både lag- och individuell idrott. Extra utrymme till alla! 1000 mb per lag/grupp, tidigare 100 mb. Det finns bara två olika hemsidespaket - Bas och Reklamfritt. Priser visas exkl. moms och per månad (vilket gör det enklare att jämföra priser med andra liknande tjänster). Man betalar dock fortfarande en gång per år. Billigare för de flesta Med denna nya prismodell blir Svenskalag.se billigare att använda för de allra flesta föreningar. Ni behöver heller inte känna er begränsade när det gäller skapande av nya lagsidor. Ni kan ha hur många lag/grupper som helst i föreningen utan att det påverkar ert pris.