Kontrollpanelen i mobilens webbläsare

Enklare navigering bland de viktigaste verktygen

De ledare och administratörer som arbetar i Svenskalag har säkerligen lagt märke till att vi har uppdaterat utseendet och navigeringen i det vi kallar "Kontrollpanelen", det vill säga menyn som finns under kugghjulet på hemsidan (i mobil såväl som på dator) för alla inloggade Administratörer och Redaktörer.

Uppdateringen gör det enklare att hitta det man oftast använder och gör även  navigeringen mer lik mellan dator och mobil.

Allt som tidigare fanns under kugghjulet finns fortfarande kvar, så förhoppningsvis ska det gå minst lika enkelt att hitta det så fort du vant dig vid den nya navigeringen! :)