Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

Checklista inför LOK-stödsansökan

LOK-stödsansökan för vårens aktiviteter (1 jan - 30 jun) ska vara inskickad senast den 25 aug i IdrottOnline.

Här kommer nyttig information till ledare samt den som är bidragsansvarig i er förening.

 

LEDARE - Se över era närvarokort innan 15 aug

 

För att ni inte ska gå miste om pengar är det viktigt att varje lag/träningsgrupp ser över sina närvarokort.

  • Logga in på er lagsida.
  • Gå till Kontrollpanelen > Aktiviteter. Välj perioden: VT 2019.
  • Se till att ni kryssat i alla aktiviteter och att ni fyllt i närvaro på dessa.
  • Ovanför listan med alla aktiviteter visas varningar om det exempelvis saknas personnummer, om någon aktivitet är för kort, om aktiviteten saknar plats eller om det saknas ledare. Rätta till så många fel som möjligt, det kan påverka ert bidrag väldigt mycket.
  • Till sist är klickar du på "Statligt närvarokort". Där ser du i rött vilka aktiviteter som inte räknas som bidragsberättigade. Håll muspekaren över deltagarnas närvaromarkering för att se varför inte aktiviteten räknas som giltig.

 

 

LOK-STÖDSANSVARIG - Skicka in ansökan senast 25 aug

 

A. De föreningar som aktiverat daglig Export till IdrottOnline behöver bara logga in i IdrottOnline och klicka på LOK-stödsansökan. Där kontrollerar ni att alla aktiviteter och deltagartillfällen finns med innan ni skickar in ansökan.
För att vara säker på att all närvaro förts över från Svenskalag.se till IdrottOnline innan den 25 aug rekommenderar vi att ni gör de sista kompletteringarna i Svenskalag.se senast den 15 aug. 

 

B. Övriga föreningar ansöker genom att logga in i IdrottOnline och klicka LOK-stödsansökan. I ansökningsformuläret fyller ni i siffrorna från den sammanställning som ni hittar i Svenskalag.se under LOK-stöd > Underlag till LOK-ansökan. Därefter skickar ni in ansökan.

 

Har ni frågor om LOK-stöd och hur ni på bästa sätt gör för att inte gå miste om eventuella pengar? Kontakta vår support

Kommentarer

  1. Chokri Beji för 15 dagar sedan

    Hej! Jag saknar inloggningsuppgifter, får jag de av er eller från idrottsförenings jag tillhör? Hälsning Chokri

← Nyare Äldre →

Dela

Senaste nyheter

Snabb uppstart för Islingby IK

Tidigare i veckan hälsade vi på hos Islingby IK och utbildade deras ledare i hur man jobbar med de olika verktygen i Svenskalag.se.    Fotbollsföreningen, som är hemmahörande i Borlänge, startade upp med Svenskalag under juni. Flera av ledarna är bekanta med tjänsten sedan tidigare då även Borlänge HK och Borlänge HF använder Svenskalag.se sedan några år tillbaka.    Vi säger välkomna till Islingby och önskar alla ungdomslag lycka till i Dalecarlia cup denna vecka!   Vill ni också ge era ledare en bekymmersfri föreningsvardag? Hör av er! www.svenskalag.se/nyfiken

Supportens öppettider under sommaren

Från och med måndag den 1 juli är vår telefonsupport öppen vardagar 9-12.   Från och med fredag 12 juli stänger telefonsupporten för sommarlov och är tillbaka som vanligt torsdag 1 augusti.   Självklart når du oss via supportformuläret som du hittar här: www.svenskalag.se/support   Där hittar du även svar på de vanligaste frågorna och en hel del annan nyttig information.   Vi på Svenskalag.se önskar alla en glad och härlig sommar! /Robert, Stefan, Jonas, Andreas, Olof, Oskar och Filip

Byt period på fakturor

Här kommer ännu en nyhet som underlättar kassörens arbete.   Fakturor som skapas i Svenskalag.se kopplas alltid till en period. Perioden brukar motsvara föreningens medlemskapsår.   Har du exempelvis fakturerat en medlemsavgift och valt perioden 2018 räknas mottagaren som "Betalande medlem för 2018" så fort hen betalat fakturan.    Upptäcker du att du kopplat en eller flera fakturor till fel period är det nu lätt att korrigera (se bild ovan): 1. Kryssa i fakturorna 2. Klicka på Verktyg > Byt period 3. Välj vilken period du vill byta till     Vill din förening testa vår fakturatjänst kostnadsfritt? Anmäl intresse på www.svenskalag.se/nyfiken så visar vi hur allt fungerar. Efter genomgången får du testa själv under två veckor.   Psst. Varje år skickar idrottsföreningar över 300 000 fakturor via Svenskalag.se.

Testa gratis

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse Anmäl intresse