Byt period på fakturor

Här kommer ännu en nyhet som underlättar kassörens arbete.

1. Kryssa i fakturorna

2. Klicka på Verktyg > Byt period

3. Välj vilken period du vill byta till

Vill din förening testa vår fakturatjänst kostnadsfritt?

Snabb uppstart för Islingby IK

Tidigare i veckan hälsade vi på hos Islingby IK och utbildade deras ledare i hur man jobbar med de olika verktygen i Svenskalag.se.    Fotbollsföreningen, som är hemmahörande i Borlänge, startade upp med Svenskalag under juni. Flera av ledarna är bekanta med tjänsten sedan tidigare då även Borlänge HK och Borlänge HF använder Svenskalag.se sedan några år tillbaka.    Vi säger välkomna till Islingby och önskar alla ungdomslag lycka till i Dalecarlia cup denna vecka!   Vill ni också ge era ledare en bekymmersfri föreningsvardag? Hör av er! www.svenskalag.se/nyfiken

Supportens öppettider under sommaren

Från och med måndag den 1 juli är vår telefonsupport öppen vardagar 9-12.   Från och med fredag 12 juli stänger telefonsupporten för sommarlov och är tillbaka som vanligt torsdag 1 augusti.   Självklart når du oss via supportformuläret som du hittar här: www.svenskalag.se/support   Där hittar du även svar på de vanligaste frågorna och en hel del annan nyttig information.   Vi på Svenskalag.se önskar alla en glad och härlig sommar! /Robert, Stefan, Jonas, Andreas, Olof, Oskar och Filip

Byt period på fakturor

Här kommer ännu en nyhet som underlättar kassörens arbete.   Fakturor som skapas i Svenskalag.se kopplas alltid till en period. Perioden brukar motsvara föreningens medlemskapsår.   Har du exempelvis fakturerat en medlemsavgift och valt perioden 2018 räknas mottagaren som "Betalande medlem för 2018" så fort hen betalat fakturan.    Upptäcker du att du kopplat en eller flera fakturor till fel period är det nu lätt att korrigera (se bild ovan): 1. Kryssa i fakturorna 2. Klicka på Verktyg > Byt period 3. Välj vilken period du vill byta till     Vill din förening testa vår fakturatjänst kostnadsfritt? Anmäl intresse på www.svenskalag.se/nyfiken så visar vi hur allt fungerar. Efter genomgången får du testa själv under två veckor.   Psst. Varje år skickar idrottsföreningar över 300 000 fakturor via Svenskalag.se.

Testa gratis

Kom igång gratis Anmäl intresse Anmäl intresse