Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

Äntligen! Ta betalt med Swish!

Nu kan alla föreningar som använder Svenskalag.se ta betalt med Swish! 

Smidigt både för föreningen och medlemmen.

Som alla vet bidrar Swish till snabbare betalningar. Så varför inte låta era medlemmar betala medlems- och träningsavgifter, läger, camper, kurser och anmälningsavgifter via Swish?

 

Ingen start- eller årsavgift

Vi har gjort det enkelt att komma igång. Ni behöver inte kontakta er bank då både Swish och kortbetalningar redan ingår för alla föreningar som fakturerar via Svenskalag.se. 

 

Så funkar det
När en person betalar med Swish eller kort får hen direkt ett kvitto på köpet, en faktura skapas i bakgrunden och markeras som betald automatisk. Alla Swish- och kortbetalningar som sker under en vecka betalas ut som en klumpsumma till er förening veckan därpå.

 

Vid utbetalningen dras transaktionsavgifterna av:

3 kr + 1,6% per transaktion (exkl. moms)

 

Varje utbetalning specificeras och konteras i Svenskalag under Fakturering Rapporter Transaktioner.  

 

Det är som sagt helt kostnadsfritt att koppla på både Swish- och kortbetalningar och ni tar första steget genom att anmäla intresse här.

Kommentarer

  1. Kennerth Johansson för 21 dagar sedan

    Vi har personer som har swishat men det har inte blivit någon uppdatering i svenska lag att dom betalt, är det tillrättalagt nu

  2. Robert Larsén för 21 dagar sedan

    Hej Kennerth, Det måste bero på att de har betalat till ert "vanliga" Swishnummer. Då händer inget i Svenskalag.se. Ni behöver aktivera Swish och kort som betalsätt i Svenskalag.se för att avprickning ska ske automatiskt. För att aktivera det börjar ni med att anmäla intresse på länken ovan.

  3. Anna Rossander för 20 dagar sedan

    Blir det ett swishkonto per förening, eller per lag i föreningen?

← Nyare Äldre →

Testa gratis

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse Anmäl intresse