Äntligen! Ta betalt med Swish!

Nu kan alla föreningar som använder Svenskalag.se ta betalt med Swish!

Smidigt både för föreningen och medlemmen.

Som alla vet bidrar Swish till snabbare betalningar. Så varför inte låta era medlemmar betala medlems- och träningsavgifter, läger, camper, kurser och anmälningsavgifter via Swish?

Ingen start- eller årsavgift

Vi har gjort det enkelt att komma igång. Ni behöver inte kontakta er bank då både Swish och kortbetalningar redan ingår för alla föreningar som fakturerar via Svenskalag.se.

Så funkar det
När en person betalar med Swish eller kort får hen direkt ett kvitto på köpet, en faktura skapas i bakgrunden och markeras som betald automatisk. Alla Swish- och kortbetalningar som sker under en vecka betalas ut som en klumpsumma till er förening veckan därpå.

Vid utbetalningen dras transaktionsavgifterna av:

3 kr + 1,6% per transaktion (exkl. moms)

Varje utbetalning specificeras och konteras i Svenskalag under Fakturering Rapporter Transaktioner.

Det är som sagt helt kostnadsfritt att koppla på både Swish- och kortbetalningar och ni tar första steget genom att anmäla intresse här.