Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Okej, då vet jag!

Ändra sluttid på matcher

Nu finns möjligheten att manuellt sätta sluttid på matcher.

 

Tidigare har man angett ett standardvärde på hur många minuter en match pågår inklusive ombyte efteråt. Problemet med detta är att alla matcher som spelas i ett lag inte är lika långa.

 

Fördelar med att manuellt sätta sluttid på match:

  • Alla vet exakt när matchen/samligen avslutas och det är dags att hämta upp barnen.
  • De som prenumererar på kalendern i Outlook, Gmail eller sin telefon ser enkelt om en match krockar med någon annan planerad aktivitet.
  • I vissa kommuner får man extra bidrag för alla aktiviteter som varar längre än 4 timmar.
  • Man kan undvika uteblivet LOK-stöd som uppstår pga krockar i IdrottOnline eller  Apn då korta cupmatcher som spelas kort efter varandra slipper gå i varandra.

  

Kommentarer

  1. Carlos 9 feb 2017, 07:31

    Ja

← Nyare Äldre →

Dela

Senaste nyheter

Viggbyholms IK FF byter till Svenskalag.se

Viggbyholms IK, hemmahörande i Täby kommun, använder sedan flera år Svenskalag.se. I slutet av 2013 delades föreningen och fotbollssektionen bildade den egna föreningen Viggbyholms IK FF.    Tidigare under året anslöt även fotbollsföreningen till Svenskalag.se:   – Det är ett modernt system som hela tiden utvecklas och där vi får snabba svar i vår kontakt med Svenskalag, säger Fredrik Svarén, webbansvarig och ledamot i ungdomskommittén.   Fredrik fortsätter:  – Vid sidan om ett väldigt lätthanterat system för lagens hemsidor så är medlemsregistret och närvarorapporteringen det som ger mest Wow-känsla jämfört med andra system. Närvarorapporteringen i appen direkt på planen fungerar suveränt och från centralt håll har vi ständig koll på hur det ser ut och kan följa upp när någon har glömt eller rapporterat fel.   I och med bytet gjortde VIK FF sällskap med en rad andra föreningar i Täby, däribland:  Täby FK Täby FC Erikslunds KF Täby IS Friidrott Täby HBK IFK Täby HC IFK Täby Konståkningsklubb Täby Flyers   Svenskalag.se är anpassat för Täby kommuns bidragsregler, vilket innebär att alla föreningar i Täby som använder Svenskalag.se automatiskt får närvarokort och sammanställningar som följer Täbys regelverk.    Besök gärna Viggbyholms IK FF på www.viggan.se   Vill du veta mer om hur er förening kan komma igång med Svenskalag.se redan idag? Kontakta oss!

Supportens öppettider

Supporten på Svenskalag.se håller som vanligt öppet fem dagar i veckan och ni når oss via mejl såväl som på telefon.    Nu på torsdag den 15/6 är dock supporten stängd efter lunch, dvs från kl 12. Ni når oss som vanligt igen på fredag kl 09-16.   Om ni stöter på patrull under torsdagseftermiddagen går det alltid bra att söka efter information på våra supportsidor eller mejla oss så svarar vi på ditt ärende så fort som möjligt när vi är på plats igen.

Levande kommunikation i Brinken Hockey

Brinkens IF, hemmahörande i Danicahallen på Östermalm i Stockholm, bytte inför årsskiftet till Svenskalag.se, där man idag hanterar alla föreningens medlemmar inklusive medlemsavgifter.    – Det är lätt att nå ut till alla medlemmar och hemsidan har blivit mer levande. Kommunikationen inom och kring föreningen har också förenklats sedan bytet, säger Helene Godås som är webbansvarig i föreningen.    Fokus i föreningen ligger på utveckling och utbildning av spelare, och man är idag den enda förening som bedriver ishockeyverksamhet för ungdomar i centrala Stockholm.    Vi önskar Brinkens IF fortsatt lycka till med utveckling av såväl föreningen som av ungdomarna!    Besök deras sida på www.brinkensif.se   Vill du veta mer om hur er föreningen kan komma igång med Svenskalag.se, kontakta oss redan idag! 

Relaterade nyheter

Undvik sen kväll med LOK - Ansök i tid innan 25/2

Den 25 februari är sista dagen för att ansöka om statligt LOK-stöd.   Har er förening aktiverat daglig Export till IdrottOnline? Då behöver ni redan ha gjort de sista kompletteringarna i Svenskalag.se för att vi ska kunna garantera att all data kommer över i tid och är korrekt.  Logga sedan in i IdrottOnline och klicka på LOK-stödsansökan. Där kontrollerar ni att alla aktiviteter och deltagartillfällen finns med innan ni skickar in er ansökan.    Övriga föreningar ansöker genom att logga in i IdrottOnline och fylla i den sammanställning som ni hittar i Svenskalag.se under Kontrollpanelen > LOK-stöd. Därefter skickar ni in er ansökan.  För att ni inte ska gå miste om pengar är det viktigt att varje lag ser över sina närvarokort.Så gör du som är ledare: Logga in på er lagsida. Gå till Kontrollpanelen > Närvaro. Välj perioden: 1 jul - 31 dec 2016. Se till att ni kryssat i alla aktiviteter och att ni fyllt i närvaro på dessa. Ovanför listan med alla aktiviteter visas varningar om det exempelvis saknas personnummer på någon, om någon aktivitet är för kort, om aktiviteten saknar plats eller om det saknas ledare. Rätta till så många fel som möjligt, det kan påverka ert bidrag väldigt mycket Slutligen är det bra att granska närvarokortet. Där ser du om vissa aktiviteter inte räknas som bidragsberättigade. Dessa markeras med röd färg. Håll muspekaren över deltagarnas närvaromarkering för att se varför inte aktiviteten räknas som giltig gruppaktivitet.   Har ni frågor om LOK-stöd och hur ni på bästa sätt gör för att inte gå miste om eventuella pengar? Kontakta vår support

Komplettera era närvarokort senast 15 februari

Den 25 februari är sista dagen för att ansöka om statligt LOK-stöd.   Har er förening aktiverat daglig Export till IdrottOnline? Då behöver ni göra de sista kompletteringarna i Svenskalag.se senast den 15 februari för att vi ska kunna garantera att all data kommer över i tid och är korrekt.  När ni sedan loggar in i IdrottOnline och klickar på LOK-stödsansökan kontrollerar ni att all aktiviter och deltagartillfällen finns med innan ni skickar in er ansökan.    Övriga föreningar ansöker genom att logga in i IdrottOnline och fylla i den sammanställning som ni hittar i Svenskalag.se under Kontrollpanelen > LOK-stöd. Därefter skickar ni in er ansökan.  För att ni inte ska gå miste om pengar är det viktigt att varje lag ser över sina närvarokort.Så gör du som är ledare: Logga in på er lagsida. Gå till Kontrollpanelen > Närvaro. Välj perioden: 1 jul - 31 dec 2016. Se till att ni kryssat i alla aktiviteter och att ni fyllt i närvaro på dessa. Ovanför listan med alla aktiviteter visas varningar om det exempelvis saknas personnummer på någon, om någon aktivitet är för kort, om aktiviteten saknar plats eller om det saknas ledare. Rätta till så många fel som möjligt, det kan påverka ert bidrag väldigt mycket Slutligen är det bra att granska närvarokortet. Där ser du om vissa aktiviteter inte räknas som bidragsberättigade. Dessa markeras med röd färg. Håll muspekaren över deltagarnas närvaromarkering för att se varför inte aktiviteten räknas som giltig gruppaktivitet.   Har ni frågor om LOK-stöd och hur ni på bästa sätt gör för att inte gå miste om eventuella pengar? Kontakta vår support

Koppla på integration med IdrottOnline senast 22 dec

RF har satt en deadline för alla föreningar som vill kunna exportera höstens aktiviteter och närvaro till IdrottOnline från Svenskalag.se.   Det betyder att om er förening vill kunna exportera höstens närvaro till IdrottOnline och få det extra ledarstödet, behöver ni aktivera Export till IdrottOnline senast 22 dec 2016.   När föreningen aktiverar exporten berättigar det till 6 kr i Extra ledarstöd per aktivitet där ni har haft minst två närvarande ledare.   Vi rekommenderar att ni gör detta redan nu för inte riskera att gå miste om viktiga tusenlappar.   Läs mer om hur ni gör här

Testa redan idag

Kom igång helt utan kostnad eller anmäl intresse om du vill veta mer!

Kom igång gratis Anmäl intresse