Allt fler volleybollföreningar väljer Svenskalag.se!

Svenskalag.se fungerar bra för alla typer av idrottsföreningar och har idag stöd för över 90 olika idrotter.

Den senaste tiden har allt fler volleybollföreningar upptäckt de många fördelarna med att använda Svenskalag.se som medlemsregister och hemsida mm.

LOK-stöd och licensiering av spelare
Vår integration med IdrottOnline, som innebär att närvaro och medlemmar som läggs in i Svenskalag.se skickas till IdrottOnline var fjärde timme, har inte bara förenklat hanteringen kring LOK-stöd utan även licensiering av spelare.
I och med att spelarna i Svenskalag.se skickas över till IdrottOnline blir de även automatiskt tillgängliga i Profixio/FX för licensiering.

Kostar inget att komma igång
Att komma igång med Svenskalag.se kostar inget. Det flesta föreningar brukar dessutom starta med vårt kostnadsfria Bas-paket.
www.svenskalag.se/uppstart

Låt oss visa hur Svenskalag.se fungerar
Gör som många andra - Boka en demo eller skapa en testsida så att ni kan jämföra Svenskalag.se med den lösning ni arbetar med idag.

Gör en intresseanmälan

Bli inspirerad av andra!

Degerfors Volley OrionFalkenbergs Volleybollklubb, Örkelljunga VK och VBK Tierp  är några volleybollföreningar som redan använder Svenskalag.se som föreningsplattform. Se fler smarta volleybollföreningar

Supportens öppettider under jul & nyår

Många föreningar är i uppstarten av Svenskalag.se under december och vi vill därför redan nu passa på att informera om våra öppettider under Jul- och nyårshelgerna.   Vi stänger telefonsupporten fredagen den 21 dec kl 12.00 och öppnar åter onsdagen den 2 jan kl 9.00.   Du hittar som vanligt svar på de vanligaste frågorna på våra supportsidor och kan även kontakta oss via mejl därifrån.    Obs! Måndag 3 december stänger supporten kl 14.00

"Imponerande service och bra support"

Inför den nya säsongen startade Stenungsunds BK igång arbetet med Svenskalag.se och vi passar på att kolla av läget med föreningens kassör, Anders Johansson:   – Jag har bara bra saker att säga. Vi har fått ordning på vårt medlemsregister som var rejält eftersatt tidigare. Samtidigt som vi upplever att allt är enklare och smidigare för alla inom föreningen. Bytet till Svenskalag.se har hjälpt oss att få ordning, helt enkelt! säger Anders.   Hur upplevde ni själva bytet? – Vi blev överraskade över hur snabbt och smidigt allt gick. Vi har också upplevt bra support och en imponerande service från Svenskalag.se under uppstarten.     Hur fungerar det för dig som kassör med fakturering och avgiftshantering? - Samma sak där. Oerhört enkel och smidig tjänst. Jag kan fakturera alla medlemmar på ett par minuter och hela tiden ha koll på vem som har betalat och inte. Riktigt bra!   Besök Stenungsunds Baskets nya hemsida   Vill du veta hur er förening kan få ordning och reda på medlemsavgifterna? Kontakta oss så hjälper vi er!

Supernyhet: Betalning direkt vid anmälan!

Under kommande veckor lanseras möjligheten att skapa formulär med Swish, kortbetalning och automatisk faktura. Viggbyholms IK FF är först ut med detta. Hör av er om er förening också är intresserade!   När är det perfekt att ta betalt i samband med anmälan? Hockey- eller fotbollskola m.m Camper och läger Kurser Stödmedlemskap Vid försäljning av produkter från föreningen (rabattkort, säsongskort, klubbkläder)   Betalsätt Om ni väljer att ta betalt via ett formulär bestämmer ni vilka av följande betalsätt som ska vara tillgängliga: Swish Kortbetalning Automatisk faktura   Medlem eller kund? Föreningen bestämmer vad som ska hända med "kunden" när ett köp genomförts:Vid anmälan till hockeyskola, camper osv. rekommenderar vi att "kunden" automatiskt läggs till i medlemsregistret i förvald grupp.Vid köp av produkter rekommenderar vi att "kunden" endast listas i köphistoriken utan att läggas till i medlemsregistret. Det går ändå bra att kommunicera med de kunder som placeras här.      Vad kostar det? Funktionen ingår för alla föreningar som har fakturatjänsten. Olika avgifter tillkommer beroende på betalsätt. Nedan är två räkneexempel.   Avgift för ett köp på 1000 kr:Swish = 15,50 krKort = 20 kr   Avgift för ett köp på 300 kr: Swish = 6,75 kr Kort = 6,88 kr Bankernas avgifter är inkluderade i exemplen ovan.   Vill ni veta mer? Mejla oss på nyfiken@svenskalag.se eller ring 011-16 23 00.