Tjäna pengar  /  Work4Dreams

Work4Dreams

Om Work4Dreams

Work4Dreams hjälper skolklasser och föreningar att tjäna pengar genom att sälja coola teknikprylar & wellnessprodukter. Produkterna kostar från 100 kr upp till 200 kr. Laget, klassen eller föreningen tjänar hela 35% av detta. Alla deltagare som säljer för 2.500 kr får dessutom en biobiljett, två när de säljer för 5.000 kr o.s.v.

Några anledningar att välja Work4Dreams

• Lättsålt – Det finns något som passar alla, det gör försäljningen både rolig och enkel.
  • Bra förtjänst - Ni tjänar hela 35% på allt ni säljer dessutom bjuder vi alla duktiga säljare på biobiljetter.
  • Nöjd-kund garanti - Vi erbjuder 1-2 års garanti, 14 dagars returrätt och 30 dagars bytesrätt.
  • Gratis säljpaket - Vi bjuder på säljkataloger och varuprover till alla deltagare.
  • Fri frakt - Inga dolda kostnader.

Produkter

Ni säljer lättsålda teknikprylar såsom t.ex. hörlurar och tillbehör till mobiltelefoner samt wellnessprodukter såsom doftljus, handdukar och naturprodukter för bad och SPA.

Säljexempel

• Om ni är 25 st som säljer för 1.200 kr var tjänar ni 10.500 kr.
  • Om ni är 25 st som säljer för 2.000 kr var tjänar ni 17.500 kr.

Här kan ni läsa mer om våra produkter och hur ni kan tjäna pengar till klassen, laget och föreningen.

Läs mer om Work4Dreams

Adress: