Tjäna pengar  /  Kakservice

Kakservice

Tjäna pengar till laget

Sälj kakor, godis och knäckebröd och tjäna pengar till ditt lag. Kakservice är en av de stora och traditionella företagen som sedan 1984 hjälpt klubbar med att samla ihop pengar till sina resor, träningsläger och cuper. Varje år säljer över 4000 föreningar Kakservice populära och lättsålda produkter.

Lättsålda chokladbollar, kakor och knäckebröd

Du tjänar minst 18 kronor per burk. Varje burk kostar 50 kronor för din kund, laget behåller alltså mer än 35% av priset. Produkterna är goda och välkända hos familjer runtom i hela Sverige.

Gör som Frändefors IF, Nässjö HC, Sunnanå BK och tusentals andra klubbar.

Beställ ett kostnadsfritt infopaket som innehåller en burk med kakor som smakprov, säljkataloger och information om hur försäljningen fungerar.

Vänd dig till Kakservice
  • Lagets/föreningens egna etiketter (ingen extra kostnad).
  • Snabb leverans, 1-6 dagar
  • 30 dagars returrätt. Vid returer redovisas 2 kr mer/såld burk.
  • 30 dagars kredit
  • Fri frakt (även vid returer)

Så mycket tjänar ni enkelt och utan risk

Är ni 25 st i laget eller klubben som säljer 20 burkar var så tjänar ni 10 000:- och tar inga ekonomiska risker.

Exempel på några andra klubbar och föreningar:
-- GW Landskrona HK, förtjänst: 49 509:-
-- Ramlösa FF, förtjänst: 15 062:-