Så jobbar vi

1. Lyssna på kunderna

Vi jobbar för att för att skapa en så bra tjänst som möjligt - både för användaren och besökaren. All utveckling baseras på de förslag vi får från er.

2. Fyll ett syfte

Varje funktion som finns på Svenskalag.se fyller ett syfte. Vi bygger inget du inte behöver.

3. Gör det enklare

Vi lägger mycket kraft på att göra funktioner enkla, snabba och logiska - så att du inte behöver någon manual för att använda Svenskalag.se

4. Gör det snabbare

Att hinna med dagens alla sysslor är inte lätt. Vi jobbar med modern teknik och design för att du som administratör ska kunna jobba med hemsidan så smidigt som möjligt.

5. Sponsra

Alla idrottsföreningar behöver ekonomiskt stöd. Därför sponsrar vi alla föreningar som väljer Svenskalag.se, värde ca 15 000 kr. Hur går det till? Läs mer här

6. Älska sport

Vi älskar sport, precis som ni. Med andra ord vet vi vad ni behöver på er hemsida och hur ni vill att den ska fungera.

7. Fortsätt förbättra

Vi vet att vi inte är färdiga. Det finns alltid saker att förbättra och nya funktioner att bygga. Det är det som gör att det är roligt att gå till jobbet varje dag.