Hemsida & medlemsregister

Hur stor är er förening?

Välj paket:

Gratispaketet

Guld på klubbsidan (Kostnadsfritt för idrottsföreningar)

Gratis på 1-5 lagsidor

Fakturering

Hur många unika medlemmar/sponsorer fakturerar ni per år?

Totalt:

Total kostnad

Hemsida & medlemsregister

Fakturering

Summa

0 kr/år

Vi hjälper er att komma igång!

Alla föreningar får hjälp i starten med vårt sponsorpaket (värde ca 15 000 kr)

Vanliga frågor & svar

Hur uppgraderar vi till Silver- eller Guldpaket?

Enklast är att beställa via telefon eller mejl. Då kan vi koppla på abonnenamnget på en gång. En faktura skickas då till er inom några dagar.
Alternativt gör ni en inbetalning för aktuellt paket, så aktiveras ert abonnemang när vi mottagit er betalning.

Kan vi få rabatt?

Väljer ni att teckna flera års Guldpaket på en gång kan vi ge er ännu bättre priser. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vad händer när vårt abonnemang gått ut?

Silver- och Guldpaket förlängs automatiskt efter ett år. Innan dess meddelas ni så att ni har möjlighet att avboka förlängningen eller ändra paket.

Hur kopplar vi på tilläggstjänster?

Kontakta oss via telefon eller mejl. Då kan vi tillsammans komma fram till vilken funktionalitet som passar bäst för er. Mer om våra tilläggstjänster