Fakturering

Betala fakturan med mobilen

Nyhet Alla fakturor som skickas via Svenskalag.se har stöd för QR- och OCR-scanning. Detta gör att de medlemmar som betalar sina räkningar med mobilen slipper knappa in mottagare, belopp och OCR-nummer.

Snygg och enkel fakturadesign

Fakturorna som skapas i Svenskalag.se har en lättöverskådlig layout med tydlig information så att mottagaren lätt ser vad det gäller och när fakturan ska vara betald.

Fakturera via mejl eller post

Spara massor av tid och pengar genom att mejla ut era fakturor. Tjänsten varnar er självklart om det saknas e-postadress eller postal adress på mottagaren.

Ledarna ser betalstatus i appen

I appen kan ledarna enkelt hålla koll på vilka som har betalat medlemsavgiften. På så sätt kan de påminna spelarna i laget eller se vilka som kan tas ut till seriespel.

Ledarna ser betalstatus på hemsidan

Precis som i appen kan ledarna se vilka som betalt avgiften. På hemsidan får man dock en tydligare överblick och lite mer info om respektive avgift.

Automatisk avprickning via OCR

Fakturerar ni mycket? Då kan ni använda OCR-nummer på era fakturor. Genom att ladda upp den fil med transaktioner som ni får från er bank prickas era fakturor av automatiskt. Läs mer

Manuell avprickning av fakturor

Pricka av fakturor manuellt och fyll i delbetalningar. Välj att skriva av återstående belopp eller gör en notering.

Rapporter och bokföringsunderlag

Fakturajournal, inbetalningsjournal, kundreskontra osv. Vi ser till att ni får ut alla typer av underlag som behövs till er bokföring. Alla rapporter

Skapa flera fakturor samtidigt

Aldrig tidigare har det varit så smidigt att fakturera! Vill ni exempelvis skapa identiska fakturor till alla spelare mellan 10-15 år? Inga problem - det går på ett kick!

Förslag på familjer

Systemet ger förslag på familjer för att underlätta att fakturera för familjemedlemskap.

Integrerat med medlemsregistret

I ert medlemsregister kan ni enkelt filtrera fram betalande medlemmar.

Fakturering - Alla funktioner

• Betala fakturan med mobilen

• Snygg och enkel fakturadesign

• Fakturera via mejl eller post

• Ledarna ser betalstatus i appen

• Ledarna kan se vilka som betalat

• Automatisk avprickning via OCR

• Manuell avprickning av fakturor

• Rabatter

• Rapporter och bokföringsunderlag

• Skapa fakturor till sponsorer och företag

• Skapa familjefakturor

• Skapa flera fakturor samtidigt

• Skapa medlemsfakturor

• Skicka påminnelser

• Anpassa till er kontoplan

• Daglig backup

• Ett kostnadsfritt utbildningstillfälle

• Fri telefon- och mejlsupport

• Fritt antal användare

• Förslag på familjer

• Integrerat med medlemsregistret

• Lista med kundfordringar

Vill du se hur det fungerar?

Fakturamottagare Pris/år
1-200 1500 kr
201-400 2250 kr
401-800 3000 kr
801-1600 3750 kr
1601- 4500 kr

Priserna är inklusive moms. Det är ingen uppstartskostnad och 14 dagars uppsägningstid.

Prisexempel

Er förening fakturerar 600 medlemmar två ggr/år. samt 50 sponsorer fyra ggr/år.Totalt skickar ni 1400 fakturor per år, men antalet unika mottagare är endast 650 st.

Ert pris: 3000 kr/år (inkl moms)

Import av medlemmar från annat system?

Vi kan importera både medlemmar och sponsorer helt utan kostnad. Så länge ni exporterar dessa till Excel sköter vi resten.

Boka en kostnadsfri demo, ring 011-16 23 00 eller mejla info@svenskalag.se.

TIPS: Skriv ut och ta med på nästa styrelsemöte!   Skriv ut